- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Apple iPhone 17 - alap
- A Vivo bemutatta az OriginOS 6-ot, ezekre a telefonokra lesz telepíthető
- AI-ra cserélte a concierge szolgáltatást a Vertu
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz
inf3rno #28703 üzenetére
Évek óta Archozok desktopnak és itthon szervernek is, sőt, stikában melóban is az a desktopom
Minimál, friss, rolling release és mégis stabil, teljesen vanilla lényegében a pacmant leszámítva és a Wiki tényleg fenomenális. Nyilván nem eröltetem meg nem is lehet, neked lehet, hogy nem fog bejönni, de ha hasonlóban gondolkodsz egy próbát mindenképp érdemes tennedFrawly A Gentoo lényegében annyiban más az Archtól, hogy te buildelsz/compileolsz. Tudom, hogy ez egy óriási különbség, de én a mai világban mai procikkal ezt elenyészőnek érzem, minimális vagy talán mérési hibán belüli overheadet jelent szerintem a prebuilt. Igen, az a legszexibb, de az már tényleg nem éri meg, szerintem
Egyébként ha tényleg könnyű kezelésű cucc kell, nem akarunk ennyire elmenni a vadonba, csak ne legyen telehányva akkor én az Ubuntu Server -t szoktam ajánlani az óriási community és repok, tutorialok stb.. miatt
Systemd hitvitába nem akarok megint belemenni, de annyit csak nem bírok ki, hogy offtopicba ne írjam le, hogy személyes és linux sysadminos tapasztalatom szerint is az utóbbi idők legjobb történése linux körökben.. Fenntartható, stabil, implicit és rendkívül jól rendezett
Új hozzászólás Aktív témák
- Béta iOS-t használók topikja
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Bluetooth hangszórók
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Videó stream letöltése
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Árváltozás + játék DVD: Splinter Cell Blacklist the 5th Freedom Edition
- Árváltozás+játék DVD: Borderlands 2 Ultimate Loot Chest Limited Edition
- Fallout 3 Collector's Edition (lunchbox)
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10400F 16GB DDR4 512B SSD RX 6600XT 8GB AeroCool DS Cube ADATA 600W
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest