Hirdetés
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz
inf3rno
üzenetére
Évek óta Archozok desktopnak és itthon szervernek is, sőt, stikában melóban is az a desktopom
Minimál, friss, rolling release és mégis stabil, teljesen vanilla lényegében a pacmant leszámítva és a Wiki tényleg fenomenális. Nyilván nem eröltetem meg nem is lehet, neked lehet, hogy nem fog bejönni, de ha hasonlóban gondolkodsz egy próbát mindenképp érdemes tennedFrawly A Gentoo lényegében annyiban más az Archtól, hogy te buildelsz/compileolsz. Tudom, hogy ez egy óriási különbség, de én a mai világban mai procikkal ezt elenyészőnek érzem, minimális vagy talán mérési hibán belüli overheadet jelent szerintem a prebuilt. Igen, az a legszexibb, de az már tényleg nem éri meg, szerintem
Egyébként ha tényleg könnyű kezelésű cucc kell, nem akarunk ennyire elmenni a vadonba, csak ne legyen telehányva akkor én az Ubuntu Server -t szoktam ajánlani az óriási community és repok, tutorialok stb.. miatt
Systemd hitvitába nem akarok megint belemenni, de annyit csak nem bírok ki, hogy offtopicba ne írjam le, hogy személyes és linux sysadminos tapasztalatom szerint is az utóbbi idők legjobb történése linux körökben.. Fenntartható, stabil, implicit és rendkívül jól rendezett
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- MIUI / HyperOS topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Sweet.tv - internetes TV
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amazon Fire TV stick/box
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest