- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Microsoft Lumia 640 és 640 XL - testvérek egymás között
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz
inf3rno
üzenetére
Évek óta Archozok desktopnak és itthon szervernek is, sőt, stikában melóban is az a desktopom
Minimál, friss, rolling release és mégis stabil, teljesen vanilla lényegében a pacmant leszámítva és a Wiki tényleg fenomenális. Nyilván nem eröltetem meg nem is lehet, neked lehet, hogy nem fog bejönni, de ha hasonlóban gondolkodsz egy próbát mindenképp érdemes tennedFrawly A Gentoo lényegében annyiban más az Archtól, hogy te buildelsz/compileolsz. Tudom, hogy ez egy óriási különbség, de én a mai világban mai procikkal ezt elenyészőnek érzem, minimális vagy talán mérési hibán belüli overheadet jelent szerintem a prebuilt. Igen, az a legszexibb, de az már tényleg nem éri meg, szerintem
Egyébként ha tényleg könnyű kezelésű cucc kell, nem akarunk ennyire elmenni a vadonba, csak ne legyen telehányva akkor én az Ubuntu Server -t szoktam ajánlani az óriási community és repok, tutorialok stb.. miatt
Systemd hitvitába nem akarok megint belemenni, de annyit csak nem bírok ki, hogy offtopicba ne írjam le, hogy személyes és linux sysadminos tapasztalatom szerint is az utóbbi idők legjobb történése linux körökben.. Fenntartható, stabil, implicit és rendkívül jól rendezett
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- LEGO klub
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- bambano: Bambanő háza tája
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Ableton Live 12 Suite Education
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Ventus 3X OC RTX 4070Ti videókártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple Watch Space Black rozsdamentes acél szíj
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest