- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- IFA 2025: Csúcskategóriás funkciókat kínál az EarFun új fül- és fejhallgatója
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz
inf3rno #28703 üzenetére
Évek óta Archozok desktopnak és itthon szervernek is, sőt, stikában melóban is az a desktopom
Minimál, friss, rolling release és mégis stabil, teljesen vanilla lényegében a pacmant leszámítva és a Wiki tényleg fenomenális. Nyilván nem eröltetem meg nem is lehet, neked lehet, hogy nem fog bejönni, de ha hasonlóban gondolkodsz egy próbát mindenképp érdemes tennedFrawly A Gentoo lényegében annyiban más az Archtól, hogy te buildelsz/compileolsz. Tudom, hogy ez egy óriási különbség, de én a mai világban mai procikkal ezt elenyészőnek érzem, minimális vagy talán mérési hibán belüli overheadet jelent szerintem a prebuilt. Igen, az a legszexibb, de az már tényleg nem éri meg, szerintem
Egyébként ha tényleg könnyű kezelésű cucc kell, nem akarunk ennyire elmenni a vadonba, csak ne legyen telehányva akkor én az Ubuntu Server -t szoktam ajánlani az óriási community és repok, tutorialok stb.. miatt
Systemd hitvitába nem akarok megint belemenni, de annyit csak nem bírok ki, hogy offtopicba ne írjam le, hogy személyes és linux sysadminos tapasztalatom szerint is az utóbbi idők legjobb történése linux körökben.. Fenntartható, stabil, implicit és rendkívül jól rendezett
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen házat vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Robotporszívók
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest