- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
Lacces #22292 üzenetére
"Mert én úgy hallottam, hogy egy webszerver-t nem érdemes több adatbázist és http szervert felrakni, bár én ebben erősen kételkedem.": ebben a kérdésben nem csak az számít, hogy tudnak-e futni egymás mellett, hanem az is, hogy van-e ember, aki 8 féle webszervert, 3 féle adatbázismotort képes biztonságosra bekonfigurálni és képes átlátni egy kosár alkalmazásszerver összes hasfájását.
ellenpélda: nagy légitársaságok igyekeznek egy gyártó néhányféle repülőjét repülni, hogy a szakértelem igény a lehetséges minimumon maradjon.
saját privát véleményem: azért sem tudsz túl sokféle adatbáziskezelőt felrakni, mert nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest