- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei P60 Pro - kamera(telefon)
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kivulallo
tag
Sziasztok!
Van egy kis Dell Inspiron Mini 9-em, egy Broadcom 4312-es Wifi modullal. Rátettem a gépre egy SliTaz Linuxot, de a cucc nem látja a wifit sehogy sem.
Rengeteget gugliztam, ezer féle megoldást találtam de egyik se ment.
Nincs wlan0, és nem képes sehogy sem felfogni, hogy van.ifconfig -a kijelzi, de csak egy MAC számmal.
Írták, hogy töltessem be b43 kernel modult (mintha tudnám miről beszélek...), ez a hálókártya driver.
Be nem tölti, de ha beírom a konfigba (/etc/rcS.conf), megöli az kábelnetet és akkor akármit csinálok, soha többet nem lesz eth0-ám se.Most fedeztem fel, hogy ha beírom hogy
dmesg | grep -i broadcom
akkor kiadja:
b43-phy0: Broadcom 4312 WLAN found
Broadcom 43xx driver loadedTehát látja csak ezek szerint a b43-phy0-ként?
Meg lehet neki mondani hogy ez egyenlő a wlan0-val?Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest