- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Új középpályást igazolt a Qualcomm
- Google Pixel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
válasz
Jester01 #18565 üzenetére
Sajnos vannak sebességbeli problémák is - tudnia kell bizonyos műveleteknek időkorláton belül lefutni, különben az egész elképzelésem kuka. Sem valós fizikai eszköz, sem network socket nincsenek most játékban. (Egyébként lenne network block device.) Driverhez szorosan kötött memory device jöhet csak szóba.
A fuse érdekesnek tűnik, de amit eddig találtam róla, ez csak file szinten tud kötni. Nekem szektor szinten kellene ugyanez. A g_file_storage-ot ha file szinten kötöd, akkor az usb túloldalán is olyan driver kell hozzá. Nem olyan driverrel van szerelve az usb túloldala, és azon nem tudok változtatni. Block device kell. A neten fellelt cikkek szerint olyan változata nem létezik.
Ha ezek voltak a kész megoldás lehetőségeim, akkor pont ott vagyok, amitől féltem. Ha kernel driver szintjén futtatok mindent, akkor egybe kell gyógyítanom egy block device-t, egy karakteres device-t, legalább 150 megabyte-nyi kernel memóriát, szükségem lesz az aszinkron timer supportra, és persze thread safe meg az általános kernel driver-ekre vonatkozó játékszabályok. A legátfogóbb doksi, amit fellelni tudtam, valami 2.2.15 időkből való. A kernelem 3.8.x mainline. Valami tipp kellene erről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- PlayStation 5
- Óra topik
- Nők, nőügyek (18+)
- RAM topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest