- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- One mobilszolgáltatások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
válasz
Jester01
üzenetére
Sajnos vannak sebességbeli problémák is - tudnia kell bizonyos műveleteknek időkorláton belül lefutni, különben az egész elképzelésem kuka. Sem valós fizikai eszköz, sem network socket nincsenek most játékban. (Egyébként lenne network block device.) Driverhez szorosan kötött memory device jöhet csak szóba.
A fuse érdekesnek tűnik, de amit eddig találtam róla, ez csak file szinten tud kötni. Nekem szektor szinten kellene ugyanez. A g_file_storage-ot ha file szinten kötöd, akkor az usb túloldalán is olyan driver kell hozzá. Nem olyan driverrel van szerelve az usb túloldala, és azon nem tudok változtatni. Block device kell. A neten fellelt cikkek szerint olyan változata nem létezik.
Ha ezek voltak a kész megoldás lehetőségeim, akkor pont ott vagyok, amitől féltem. Ha kernel driver szintjén futtatok mindent, akkor egybe kell gyógyítanom egy block device-t, egy karakteres device-t, legalább 150 megabyte-nyi kernel memóriát, szükségem lesz az aszinkron timer supportra, és persze thread safe meg az általános kernel driver-ekre vonatkozó játékszabályok. A legátfogóbb doksi, amit fellelni tudtam, valami 2.2.15 időkből való. A kernelem 3.8.x mainline. Valami tipp kellene erről.
Új hozzászólás Aktív témák
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Háztartási gépek
- Raspberry Pi
- Bittorrent topik
- Windows 7
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Új Samsung GalaxyBook X360 FHD 2in1 OLED i7-1360P 12mag 16GB 512GB Intel Iris XE Toll Win11 Garancia
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest