- Mobil flották
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- MIUI / HyperOS topik
- Különleges élményre invitál az Apple
- Újabb részletek a Galxy S26 Ultra privát képernyőmódjára vonatkozóan
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bali93
tag
Üdv!
Lenovo G580-asomra akarok Linuxot telepíteni (Ubuntuval, Minttel és Fedora-val próbálkoztam mivel ezek támogatják az uefi-t). A laptopomon jelenleg egy 64bites Win8 Pro van, ami remekül működik. Második OS-nek akarok Linuxot feltenni, azonban egyik disztró sem látja a telepítésüknél a már telepített Win8-at, viszont feltettem egy másik partícióra (szóval az efi indítót nem állítottam be a Win8-as partícióra, mert felülírná). A telepítés megtörtént, de amikor bootol, a Linuxot sehol nem látom. Próbáltam easyBCD-vel is beállítani, de a Linuxot kiválasztva crashel, így csak a Win8 hajlandó elindulni.

Mit tegyek? A Win8-hoz nem akarok nyúlni, mert azon dolgozom, és az uefit sem akarom kikapcsolni, mert akkor a Win8 boot manager híján nem tudom elindítani az ablakos os-t...
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Vicces képek
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- iPhone 13 128Gb 100%(1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest