- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- Középkategóriában is menő lesz a mini?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Vertic
aktív tag
Azt mondják, az XPben benne van a driver. Benne is van, de ha ilyen profileokat akarsz csinálni, akkor fel kell(ene) tenned a sidewinder software-t, ami néhány esetben megfekteti az xpt. Azt nem tudom, hogy minden funkcionalitást ki lehet-e használni a driverből, ami az xpben van (pl force állítás, ilyesmi), mondja meg akinek van is ilyenje
-
Vertic
aktív tag
Én is most fogok venni. Momo Racing lesz a befutó a szőnyegen is használható csúszásgátló miatt a pedálon. Meg mert olcsóbb, mint a momo force, ennek ellenére optikai érzékelős, a momo forceon meg hagyományos poti van, és az optikaiban jobban bízok (pár joystick halála után)...
Igaz, hogy a momo-n cserélhetőre van csinálva a poti, na de azért mégis. Hol lehet kapni Bp-n momo racinget jó áron? Én us*rs árlistán láttam, de az csak ''rendelhető'' státusz. Szóval gondolom nem 2 nap, amíg megérkezik.
Én is lfs miatt gondolkodom a dolgon. Bár egérrel is elég jól megszoktam: 1:33.16Reszkess Satan-Claus!
Új hozzászólás Aktív témák
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- Középkategóriában is menő lesz a mini?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Politika
- Synology NAS
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Linux kezdőknek
- Milyen egeret válasszak?
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Lenovo Legion 9 16IRX8 16 i9 13980HX RTX4090 2TB SSD
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i9-11950H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS RTX 5080 16GB GDDR7 TUF GAMING OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 WINDFORCE OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest