- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Úgy tűnik, végleg kiszervezte telefongyártását a Sony
- Android szakmai topik
- Honor Magic V2 - origami
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
makkai
aktív tag
válasz
goyo206 #7977 üzenetére
Hát nagyon remélem, hogy azért kértek fényképet, hogy megnézik és küldenek egy pedálszettet, mindenféle visszaküldözgetés nélkül.
Mellesleg megjegyzem, hogy a kormány lefogató műanyag villa egyik szára is elrepedt félig, de az nem érdekel, mert tart, ha meg leszerelem legközelebb a kormányt, majd megragasztom. Mindenesetre érdekes, hogy megint a műanyag egy gyenge pontja.
Nagyon rideg anyagot választottak, nem elég rugalmas.
Pedig amúgy nagyon szeretem a kormányt és főleg a pedált. nagyon jól érezhető és pontosan adagolható, csak ne lenne ez a anyagminőség hiba.Az a szar, hogy F1 2011 -es Ligázok, és nagyon hiányzik a pedál. Most úgy mentem, hogy a váltófülekre tettem a féket meg a gázt, de így sajna ABS-el és TC-vel kell mennem.
Ha meg vissza kell küldeni az egész kormányt, akkor meg sehogy nem fogok tudni menni.Mindenesetre még a beszállító nem válaszolt, így még nem tudok semmit, hogy mi lesz.
Szerk.: Ha nem cserélik, akkor megpróbálok írni közvetlenül a Thrustmasternek, ha az sem jön be, akkor megpróbálom megragasztani, később meg maratok egy új kart acélból vagy alumíniumból.
Mindenesetre ha nem lesz csere, azért a youtube-ra teszek fel vidit a törött pedálról, legyen már fent ilyen vidi is, had örüljön a Thrustmaster.
Új hozzászólás Aktív témák
- Robot fűnyírók
- Spórolós topik
- Házimozi belépő szinten
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Adatgyűjtő gumik miatt korlátozhatják a Pirellit
- Peugeot, Citroën topik
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Max
- További aktív témák...
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Xiaomi 12T Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- KÉSZPÉNZ AZONNAL! iPhone felvásárlás - Budapest
- 1TB SEAGATE SSD XBOX SERIES S/X
- Alkalmi áron Acer Nitro 5 Ryzen7 5800H/16GBRAM/512SSD/Geforce RTX3060/144Hz kijelző
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest