- Szerényebb kivitelben is elérhető a Realme GT 8 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Netfone
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
Egyre több bankkártya méretű, egy kártyás számítógép kapható a piacokon, tipikusan nem Intel platformon. A topic ezen számítógépek hardveréről, linuxos operációs rendszeréről, szól. A kis gépek zöme otthoni hardverfejlesztésre, barkácsolásra is alkalmas, így ehhez kapcsolódó elektronikai kérdések is témába vágnak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
-
orbitalion
tag
Ez az OD3 se semmi! Olvastam egy összehasonlítást az RPi-vel, hát alig lehetett megjeleníteni egy grafikonon az értékeiket!
És még a mérete is kisebb. Érdekes, hogy régen a mobilok is egyre kissebbek akartak lenni, az volt a trend, most meg megint féltéglák! Itt viszont tényleg megvalósulhat a régi vicc, miszerint: Na mi van a (csukott) tenyeremben? - Hmmm.. talán PC? (régen: HiFi torony?) - Na igen, de hány db!?
Ha egyszer szeretnék egy tenyérnyi játék gépet+média PC-t, akkor tudom mit vegyek! -
tvamos
nagyúr
A tenyleg profik nem hasznalnak arduinot, max ha kiprobalnak valamit. Komoly cuccba nativ c kodot irnak, nem hasznaljak az arduino frameworkot!
Ha kesz kod van RasPi-re, akkor ne vacakolj massal! A Win-es PC-nel tuti stabilabb.(#204) azbest válasza tvamos (#203) üzenetére
Hat... Azert vagy 20 alkatreszt nyomtattam mar a mienkel, tudom, hogy megy, ezert tudom azt is, hogy hasznos lenne egy olyan kezelo felulet, ami interaktivan lehet beavatkozni, nem csak annyit, hogy "abort", 'oszt dobod el, ami addig kijott, es kezded elorol a nyomtatast.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Syl: Just Works! …. Vagy mégsem?
- Szerényebb kivitelben is elérhető a Realme GT 8 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Netfone
- BestBuy topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 512GB NVME
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 Ti / A520M / 32GB RAM 3600Mhz / 256GB + 1TB M.2 SSD / 750W
- 6 gen i5 Fuji Esprimo P556 pc i5-6400/8 gb/256 ssd
- 10.gen PC // i5 10400F / RTX 2060 6GB / 16GB RAM / SSD+HDD //
- Ryezn PC // Ryzen 5 4500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD //
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 512GB SSD Nvidia T1200 4GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő