-
Mobilarena
Egyre több bankkártya méretű, egy kártyás számítógép kapható a piacokon, tipikusan nem Intel platformon. A topic ezen számítógépek hardveréről, linuxos operációs rendszeréről, szól. A kis gépek zöme otthoni hardverfejlesztésre, barkácsolásra is alkalmas, így ehhez kapcsolódó elektronikai kérdések is témába vágnak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
-
orbitalion
tag
Ez az OD3 se semmi! Olvastam egy összehasonlítást az RPi-vel, hát alig lehetett megjeleníteni egy grafikonon az értékeiket!
És még a mérete is kisebb. Érdekes, hogy régen a mobilok is egyre kissebbek akartak lenni, az volt a trend, most meg megint féltéglák! Itt viszont tényleg megvalósulhat a régi vicc, miszerint: Na mi van a (csukott) tenyeremben? - Hmmm.. talán PC? (régen: HiFi torony?) - Na igen, de hány db!?
Ha egyszer szeretnék egy tenyérnyi játék gépet+média PC-t, akkor tudom mit vegyek! -
tvamos
nagyúr
A tenyleg profik nem hasznalnak arduinot, max ha kiprobalnak valamit. Komoly cuccba nativ c kodot irnak, nem hasznaljak az arduino frameworkot!
Ha kesz kod van RasPi-re, akkor ne vacakolj massal! A Win-es PC-nel tuti stabilabb.(#204) azbest válasza tvamos (#203) üzenetére
Hat... Azert vagy 20 alkatreszt nyomtattam mar a mienkel, tudom, hogy megy, ezert tudom azt is, hogy hasznos lenne egy olyan kezelo felulet, ami interaktivan lehet beavatkozni, nem csak annyit, hogy "abort", 'oszt dobod el, ami addig kijott, es kezded elorol a nyomtatast.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Microsoft Office és Office 365 topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Villanyszerelés
- Autós topik
- További aktív témák...
- Gamer PC 2025, Komplett gép, Garanciális alkatrészek, BESZÁMÍTÁS
- Dell OptiPlex 3010 MT , i3-3240, 8Gb RAM, 256GB SSD- KIS HIBÁS!!
- Zotac Magnus One barebone számítógép Core i5 processzor, 32 GB memória és RTX 3060 VGA kártyával
- ÚJ ASUS CORE I5 14400F Gamer MAX PC 10X4.6GHz 32GB DDR5 1.0TB SSD NVIDIA RTX 3060TI 8GB DDR6 2ÉV GAR
- HP Z440 GAMER OPTIMUM WORKSTATION PC 4X3.6GHz 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB DDR6 WIN11 1ÉV GAR!
- Delta ADP-65VH D 65W töltő eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB ZALMAN S2 TG A-Data 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus Yellow Super Retina XDR, hosszú üzemidő ,100% Akku,3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest