-
Mobilarena
Egyre több bankkártya méretű, egy kártyás számítógép kapható a piacokon, tipikusan nem Intel platformon. A topic ezen számítógépek hardveréről, linuxos operációs rendszeréről, szól. A kis gépek zöme otthoni hardverfejlesztésre, barkácsolásra is alkalmas, így ehhez kapcsolódó elektronikai kérdések is témába vágnak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
-
orbitalion
tag
Ez az OD3 se semmi! Olvastam egy összehasonlítást az RPi-vel, hát alig lehetett megjeleníteni egy grafikonon az értékeiket!
És még a mérete is kisebb. Érdekes, hogy régen a mobilok is egyre kissebbek akartak lenni, az volt a trend, most meg megint féltéglák! Itt viszont tényleg megvalósulhat a régi vicc, miszerint: Na mi van a (csukott) tenyeremben? - Hmmm.. talán PC? (régen: HiFi torony?) - Na igen, de hány db!?
Ha egyszer szeretnék egy tenyérnyi játék gépet+média PC-t, akkor tudom mit vegyek!
-
tvamos
nagyúr
A tenyleg profik nem hasznalnak arduinot, max ha kiprobalnak valamit. Komoly cuccba nativ c kodot irnak, nem hasznaljak az arduino frameworkot!
Ha kesz kod van RasPi-re, akkor ne vacakolj massal! A Win-es PC-nel tuti stabilabb.(#204) azbest válasza tvamos (#203) üzenetére
Hat... Azert vagy 20 alkatreszt nyomtattam mar a mienkel, tudom, hogy megy, ezert tudom azt is, hogy hasznos lenne egy olyan kezelo felulet, ami interaktivan lehet beavatkozni, nem csak annyit, hogy "abort", 'oszt dobod el, ami addig kijott, es kezded elorol a nyomtatast.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen videókártyát?
- Netfone
- Asztalos klub
- TCL LCD és LED TV-k
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Asztali PC , i7 11700KF , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 256GB NVME , 1TB HDD
- Mac mini (2023 with M2)
- Belépő GAMER PC! i3-13100 / RX 6600 XT / 16GB DDR4 / 512GB NVMe / 600w!
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RTX 3080 / B550 Aorus / 32GB DDR4 / 512GB NVMe / 750w! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest