- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
-
Mobilarena
Egyre több bankkártya méretű, egy kártyás számítógép kapható a piacokon, tipikusan nem Intel platformon. A topic ezen számítógépek hardveréről, linuxos operációs rendszeréről, szól. A kis gépek zöme otthoni hardverfejlesztésre, barkácsolásra is alkalmas, így ehhez kapcsolódó elektronikai kérdések is témába vágnak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
lord.lakli #1011 üzenetére
A zerohoz azért kell még pár dolog, mert egy usb van rajta.
Az rca-hoz forrasztani is kell, mert nincs tüske sem beforrasztva, csak a helye van meg. A távirányításhoz is kell valami, bár ez hálózaton keresztüli irányítással kihagyható. De hálózathoz wifi vagy lan mindenképpen kell. A filmet valamiről játszani kell, ha nem hálózati megosztás, akkor már kell egy aktív hub, hogy legyen mibe dugni.Szóval, ha pi, akkor alsó hangon inkább B+, esetleg a régebbi B változat.
(#1005) k.sanyi92
most látom, hogy ráadásul az orange pi PC változatot linkelted. Az ár miatt lett gyanús, hogy erre gondolhatsz. Azzal legfeljebb android alól lehet filmezni, de nekem nem sikerült még stabil és működő rendszer találni rá. Linux alatt alap dolgokra jó, de nem filmezésre.Szóval, mivel nekem van olyan, így azt mondom ne akarj küzdeni vele, mert nem fog jól menni.
Ha olcsóbb kategóriában akarsz és nem pi-t, hanem valami kész cuccot, akkor már inkább valamelyik androidos tv box, azokat is lehet 35 dolcsitól felfelé kapni és gyárilag van kodi rajtuk. Azoknál ebben benne van a tápegység és a távirányító is. Nondjuk az analóg kimenet lehet ritkább.
-
Sanki
addikt
válasz
lord.lakli #1008 üzenetére
Néztem azt is, de így elsőre kicsit sokallom az árát. Illetve írtam is, hogy hd nem lenne, 480p és társai.
(#1009) suste: értem, akkor még átgondolom ezt az egészet.
Azért köszönöm.
-
J.Cs.
tag
válasz
lord.lakli #703 üzenetére
Lehet rosszul írtam. 3,6 Mbyte/s-re gondoltam.
Amúgy köszi az infót! Szerintem ebből banán lesz
-
J.Cs.
tag
válasz
lord.lakli #701 üzenetére
Hogy hoztál ki annyit? Nekem sehogy se sikerül... Pedig headless delgue-t próbáltam. De ha elindul a töltés, akkor 3,6nál jobban nem megy, plusz kb 10mp mire be ssh-zok...
-
tvamos
nagyúr
válasz
lord.lakli #349 üzenetére
Minden segitsegnek orulok! Nem ugy gondoltam, hogy ize!..
(#350) wwenigma válasza azbest (#348) üzenetére
Koszi! Akkor ez 44 USD. (Posta: 9USD) Faja!(#347) vzoltan válasza tvamos (#343) üzenetére
Sajnos, nekem mar a 6USD-s Postat nem hozza, csak a 19.95-oset. -
tvamos
nagyúr
válasz
lord.lakli #344 üzenetére
31 x 1.27 = 40 EUR
De szoljatok, hol szamolok rosszul! Legyszi! -
orbitalion
tag
válasz
lord.lakli #246 üzenetére
Értem én, és talán jogos is...
-
Den
veterán
válasz
lord.lakli #196 üzenetére
Nézd meg a blogomat, ott írogatok róla ahogy van időm.
-
Den
veterán
válasz
lord.lakli #193 üzenetére
Egy velleman k8200-at. Itthon vettem, összerakva (lehet kitben is kapni úgy 50k-val olcsób), így volt 250k. Alapvetőien alkatrészek készítéséhez használom, bár kevés időm volt foglalkozni vele, úgyhogy még csak tanulom a dolgot, de most vágok egy komolyabb projektbe, egy komplett egyedi szívócsövet fogok nyomtatni. Van egy octoprint nevü szoftver csomag, ami tulajdonképpen egy nyomtatószerver 3d nyomtatókhoz, és ennek van egy octopi nevű, raspberry pi-ra optimalizált verziója. Nagyon frankó, lehet a nyomtató minden funkcióját manuálisan vezérelni egy webes felületen (xyz tengelyeket, hotend/ heatbed fűtést, ventit, extrudert), streameli a raspicam képét, így lehet figyelni messziről a nyomtatást, ebből tud timelapse-t is menteni nyomtatás közben, van egy terminal ablak, ahol mutatja a nyomtatóra küldött utasításokat, és van egy gcode viewer ami az épp nyomtatott rétegen mutatja a fej (asztal) mozgását, színnel jelölve a mozgási sebességet, meg még pár paramétert kijelez. Itt egy screenshot, bár nem a teljes képernyőről, ez most a gcode viewer fül
-
bambano
titán
válasz
lord.lakli #143 üzenetére
szerk: 4 magos, nem 8. a gpu 8 magos.
-
azbest
félisten
válasz
lord.lakli #143 üzenetére
bocs, a post szöveges címét sikerült bemásolnom
szóval helyesen a31-es modul: [link] -
footy
addikt
válasz
lord.lakli #124 üzenetére
Inkabb Xubuntut szeretne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- Crypto Trade
- Home server / házi szerver építése
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Battlefield 6
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3078, 100% Akkumulátor
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Audio-Technica ATH-M20x fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest