- Másfél évtizedre kitiltották a BOE-t Amerikából
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Hirdetés
-
Mobilarena
Egyre több bankkártya méretű, egy kártyás számítógép kapható a piacokon, tipikusan nem Intel platformon. A topic ezen számítógépek hardveréről, linuxos operációs rendszeréről, szól. A kis gépek zöme otthoni hardverfejlesztésre, barkácsolásra is alkalmas, így ehhez kapcsolódó elektronikai kérdések is témába vágnak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
steveetm
őstag
Na akkor jövök én is a hülyeségeimmel
Megláttam ezt (A10-OLinuXino-LIME és beleszerettem, (úgy tűnt) van rajta minden ami kell, ára is korrekt, hardware is korrekt(nek tűnik). Viszont elkezdtem nézegetni, hogy miket néztem én már ki magamnak, mikor még rPi volt a projektem központjában. Egyik ezek közül egy akármilyen LCD panel, amit rPi-hez már párezer forint körül lehet kapni, touchscreen-el, 320as felbontással, 3.2" méretben. Nekem pont elég, pont jó áron kategória. De! Ezek általában SPI pineken mennek a pi-hez. Ha jól értem, ezen az olinuxino-n az uext port egy ilyen kivezetés lenne, amire lehet lcd-t, sensort, anyámkínját kötni, de konkrét infot az istennek nem találok, hogy az rPi-s, SPI-s lcd kijelzők életre kelthetők-e ezen? Ebben valaki tudna segíteni esetleg?
Mondok egy konkrét eszközt is, ez: [link]. Nekem logikusnak tűnik, hogy működnie kéne, de ez nem jelent semmitU.I: Azért nem az olimex LCD-ket nézem, met azok viszont valamiért irreálisan drágának tűnnek.
Üdv.: steveetm
Új hozzászólás Aktív témák
- Másfél évtizedre kitiltották a BOE-t Amerikából
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Wise (ex-TransferWise)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Karcmentes állapotban levő Samsung A40 4/64GB / 12 hó jótállás
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- Dell Optiplex 3020 SFF I5 4590
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest