- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Netfone
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
zither
csendes tag
Hali!
Ha esetleg valaki tudna segiteni iptables kerdesben annak orulnek.
Egy iptables alapu tuzfalat konfiguralok fel. Nem is volt semmi problemam egesz addig amig port forwarding-ra nem lett szuksegem. Hozzadtam a tablakhoz az
''iptables -t nat -A PREROUTING -d $PUB_IP -p tcp --dport 110 -j DNAT --to 192.168.100.2'' szabalyt... semmi. ($PUB_IP a publikus IP cimet adja). Aztan megprobaltam lecserelni a fentebb is irt ''iptables -t nat -p tcp -i ppp0 --dport 110 -j NAT --to 192.168.0.65:110'' szabalyra. Meg mindig semmi. Vegul az osszes szabalyt eltavolitottam a ROUTING, INPUT, es OUTPUT sorokbol, igy biztosan semmi nem blokkolhatja a port tovabbitast. Azonban meg mindig semmi.
A celgepen a szolgaltatas mukodik (ellenoriztem telnettel es levelezo programmal is) ugyhogy nem igazan tudom mi lehet a problema. Elmeletileg barmelyik szaballyal mukodne kene, hogy a 110-es portra bejelentkezve (kivulrol) hozzáferhessek a szolgaltatashoz, azonban ez megse mukodik, ''Connection Refused'' uzenetet ad.
Ha valaki tud valami okosat, kerem irjon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest