Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Érzed már a Vibe-ot?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
- Bluetooth-headsetekről általában
- Yettel topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
Aktív témák
-
Terrayon
tag
Erre a dologra csak azt tudom mondani hogy piezot nem vennék mert hallgathatatlanul csúnyán szól, dómot meg vennék mert szépen szól.
-
bandyy
csendes tag
Nem tudod hogy hol olvashatom el azt a cikket?
Amúgy nem az ALTEC LANSING 251-es szet volt amire gondoltál?
www.pcland.hu címen a hagfalak menü alatt megnézheted a képét is.De találtam egy másikat ami olcsó és szerintem ezért sem lehet valami nagy durranás de egy pillantást megér.Ez is a pcland.hu-n van de a codegen hagfalaknál. CODEGEN SP-1000
Meglesnétek? -
bandyy
csendes tag
hy mindenkinek!
Szeretnék valami új hagfalszettet venni és sokat gondolkodtam hogy milyet vegyek.Vagy 2.1-es szettet vagy egy 5.1-eset. Érdemes 5.1eset venni?kb 30e ft-om lenne rá.Nem tom hogy 30ért egyálltalán olyat 5.1eset kapok aminek elfogadható hangja van. Ki milyet ajálna? -
DDL
őstag
Ezeket a paramétereket a doboz méretezése szempontjából a füledre akaszthatod.
A T/S paraméterek írják le a hangszóró mechanikus. és elektromechanikus paramétereit, jóságát.
Ami legalább kell:
Sd (a membrán felülete)
Qes (elektronikai ''jóság'')
Qms (mechanikai ''jóság'')
Fs (rezonancia-frekvencia szabad levegőn)
Vas
Xmax (lineáris kitérése a membránnak)
meg amit elfelejtettem.
Milyen hangszórót használnál?
Üdv: DDL -
igen, ha toporzékolás és jajveszékelés helyett feltetted volna a kérdést, lehet hogy válaszoltak volna már :O :C
-
nekem Jamo hangfalam van és nagyon jó. :) (a Jamo legjobb hangfala asszem a Concert 11 (mai nevén D870) )
-
Fawkes
őstag
Na biztos van a PH!-n egy ember netán egy házigazdi aki átadhatná ezt a kis titkot!
-
dark bit
tag
Hali!
Piezzo vs. Dom kérdésre: A domnak lágyabb a hangja ezt én is alátámasztom. A piezzo sokkal hamarabb tönkre megy (tapasztalat), de lényegesen olcsóbb, szóval, ha nem hajtod nagy teljesítményen akkor megteszi az is.
Akinek van doboztervező szoftver vagy képlet kutatására eredménye, és nem surmó az megoszthatná ebben a topikban, megköszönném (nénk).
Ghost -
Fawkes
őstag
Na jó mostan mán tnyleg megyek....
-
Ploszi
senior tag
hehehe, a Jamo-nak is van hasonló kategóriája, csak azt még itthin nem láttam :DDD
-
Fawkes
őstag
Na mennem kell de várom az építő jellegű hozzászólásokat!
-
Ploszi
senior tag
titán volt benne :) gyári Infinity :) made in denmark :DDD
-
Ploszi
senior tag
na ja, oszt ugye az se mindegy, hogy selyem dome, vagy titán :) nekem titán van, de lehet hogy beltérre jobb a selyem (lágyabb a hangja) az enyém egy kicsit éles, de azért jó :DDD (jó drága is volt, affene)
-
_Volkovy_
nagyúr
Nekem van egy topicom az egyéb hardverek kategóriában,amiben leírom hogy búgnak a hangszóróim.valaki legyen szíves szakértse meg.kösz.:)
-
Fawkes
őstag
Hi all!
Lenyúltam ''a nagy .... topic'' szlogent
Kövezzetek! :))
Ebben a topicban lehet feltenni a kérdéseket válaszokat.Ki mit ajánl tapasztalat stb...
1)Akkor kezdeném is mi a külömbség a piezo és a dóm magassugárzók között?Mert sztem megszólalásra talán csak annyi hogy a piezo-nak élesebb a hangja.
2)Hogy lehet kiszámolni hogy egy bizonyos mélynek mekkora ''doboz'' kell?
Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
- Iphone 17 Air 256GB fekete független
- Asztali PC , Ultra 245K , RX 6900 XT 16GB , 32GB DDR5 , 1TB NVME , 2TB HDD
- Ps5 Spider-Man 2 limitált kiadás szobor és kontroller
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen 1 FHD notebook - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD T2000 4GB W11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- AKCIÓ! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- Samsung Galaxy A05s / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest