- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
Tegnap este haza mentem és átcseréltem a régi karira a VGA-t (X1300 Radeon), és bootolt rendesen a win! Most ezt azért nem értem, mert itt a fórumokon azt mondták, hogy az alaplapom tudja még a HD2900Pro-t kezelni
Most akkor ahhoz, hogy az új VGA-t használni tudjam, ezek szerint vennem kell új alaplapot és procit is!?!?Egyébként köszi a válaszodat, igaz őszintén megmondom, nem sok mindent értettem belőle!
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
jano_77
nagyúr
szacsee segíts Nekem kérlek!
Tegnap este betettem a gépembe - ASUS P5SD2-FM alaplap, Intel P4 524 proci, 2x1GB Super Talent DDR2-800 RAM - az új Radeon HD2900Pro kártyámat ill az új FSP BlueStorm II. 500W-os tápomat és mikor újra indúlt volna a gép, bootolás közben, mikor a Windows boot képe látható és a tőltést jelző - KIT - jelzés, egyszer csak megáll a jelzés futása és nem indul el a windows, nem jön elő a profilok kiválasztásának lehetőségei, ahol a jelszót be kellene írnom!
Mi lehet a gond, miért nem indul el a gépem, mit tegyek?!?"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
jano_77
nagyúr
Üdv Mindenkinek!
Új vagyok még a fórumon és eddig próbáltam több helyről is infót megtudni az alaplapommal kapcsolatban, de nem sok sikerrel!
Esetleg itt tudnátok Nekem segíteni!?! Nagyon jó lenne!
Alaplapom pontos típusa: ASUS P5SD2-FM (Fujitsu-Siemens Scaleo P gépébe gyártották!1. Az lenne a kérdésem ha tudnátok segíteni, hogy lehet-e ezt az alaplapot tuningolni, van-e rá lehetőség?!?
2. Lehet-e bele tenni egy Radeon HD2900Pro VGA kártyát, érdemes-e, ha mondjuk a procit is kicserélem - jelenleg Intel P4 524 3.06Ghz-es van -, egy Intel P4 DualCore 925 3.0GHz LGA775 800 2x2M OEM akkor együtt tudnának működni, kompatibilisek-e, tudnám-e húzni a procit, VGA-t, RAMokat?!? RAMok: Super Talent 2x1GB DDR2-800
Illetve egy utolsó kérdés, hogy a procira egy Arctic Cooling Freezer 7 Pro, LGA775, 2500rpm, 107 x 96.5 x 126.5 mm lenne, ez rá megy-e, felszerelhető-e minden féle fúrás, faragás és barkácsolás nélkül?!?Nagyon megköszönném, ha minnél hamarabb tudnátok válaszolni, mert rövid időn belül rövidre kell zárnom ezt a dolgot!
Köszi még egyszer előre is"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Óra topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Crypto Trade
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest