- iPhone topik
- Magisk
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Acélfarkas #50 üzenetére
Itt is most jött először szembe ilyesmi... Ráadásul olcsó, mert 5K+ÁFÁért már beszerezhető.
-
válasz
Acélfarkas #7 üzenetére
+1, EU raktárból lesz €399,- + szállítási díj.
-
Pikari
veterán
válasz
Acélfarkas #21 üzenetére
Ránézel a hátuljára, és látszik, hogy azt spórolták le róla, amit bírtak. Multimédia PC-nek vagy mikroszervernek nem jó az aktív hűtés és a nagy fogyasztás miatt, na és persze a sata teljes hiánya miatt. NASnak sem jó. Nem tudom, mire szánták ezt az alaplapot, de első blikkre bármilyen értelmes célra teljesen használhatatlan tűnik. Lehet, az amd megdobta őket némi pénzmaggal, hogy trógerkedjenek össze valami mini pc alaplapot, és ezt bírták összehozni.
-
fatpingvin
addikt
válasz
Acélfarkas #21 üzenetére
várj, most nézem, ez komoly hogy nincs EGY SEM?
ezt annyira alapvető felszereltségnek tartom egy desktop alaplapon mint az USB-t, hogy nem is néztem meg.
muszáj lesz a m.2 slotba belerakni egy SATA vezérlőtvagy ha már úgyis ott vagyunk, inkább egy négyportos SAS HBA-t.
-
tasiadam
veterán
válasz
Acélfarkas #21 üzenetére
A pcie csatiba dobsz egy raid kartyat, vagy u.2-t az nvme helyere
-
Rick4
félisten
válasz
Acélfarkas #7 üzenetére
399 usd értéken eur raktárból! Csak várni kel egy kicsit...
Ez nem érzés kérdése, nem csak kigondoltam, hogy majd talán...
-
spect80
senior tag
válasz
Acélfarkas #7 üzenetére
Ha nem is eu raktárból szerintem nem ördögtől való a 400as ár, lévén hogy ez csak egy alaplap meg egy proci.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- Gigabyte X470 AORUS ULTRA GAMING / Beszámítás OK!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest