- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
válasz
Iwinyoufold #1 üzenetére
A topic címe nem mond semmit, de ez csak egy dolog, van már a kérdésedre megfelelő, itt: "Milyen mobiltelefont vegyek?". Ezt zárom.
-
Iwinyoufold
csendes tag
Sziasztok!
Egy egyszerű lame-user vagyok, aki keresi a legmegfelelőbb mobilt magának. Van egy két kritérium amit elvárok egy mobiltól, ha ezek teljesülnének valamelyik modellre nagyon örülnék neki. Nézegettem a mobilteszteket, próbáltam keresni a megfelelőt, de eddig nem akadtam rá. Nektek biztos lenne valami ötletek. Az alábbiak fontossági sorrendbe amit szeretnék:
- Legyen időtálló, sokáig jó telefon.
- Megbízható aksi, minimum 3 napig bírja (A 100 éves Sony Ericsson T610-em kb 5-ig bírja, ez nekem optimális)
- független állapotban lehessen olyan 50 000 HUF-ért kapni, ezt ne nagyon haladja meg.
- Legyen könnyen kezelhető, érthető a menürendszere, és ami nagyon fontos, amire allergiás vagyok:
- Lehessen programozni az iránygombjait vagy oldalgombjait
- Az SMS-írás funkcióból egy "vissza" gombbal ne lépjen ki kérdés nélkül, illetve ha kérdez ne "Menti a piszkozatokba?" kérdést tegyen fel, hanem amit kéne.. "Biztos ki akar lépni?"
- legyen nagyobb a screenje, szeretem a csúsztatós telefonokat, vagy nyithatósokat. Pl. Samsung U700.
- A külső legyen diszkrétebb, elegáns.
- Lehessen vele jól zenét hallgatni.
- normál képet csinálni, kb 2 mp körül.
- WLAN nem lenne rossz, de ez nem aktuális annyira gondolomEzek nagyjából a kritériumaim, gondolom teljesíthető már manapság. Szóval mit gondoltok mibe lenne érdekes befektetni?
Nagyon köszi a segítséget előre is!
Aktív témák
- Yettel topik
- Milyen routert?
- Milyen videókártyát?
- Synology NAS
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Kuponkunyeráló
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest