Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Aktív témák

• Racecam

nagyúr

válasz Iwinyoufold #1 üzenetére

A topic címe nem mond semmit, de ez csak egy dolog, van már a kérdésedre megfelelő, itt: "Milyen mobiltelefont vegyek?". Ezt zárom.

• Iwinyoufold

csendes tag

Sziasztok!

Egy egyszerű lame-user vagyok, aki keresi a legmegfelelőbb mobilt magának. Van egy két kritérium amit elvárok egy mobiltól, ha ezek teljesülnének valamelyik modellre nagyon örülnék neki. Nézegettem a mobilteszteket, próbáltam keresni a megfelelőt, de eddig nem akadtam rá. Nektek biztos lenne valami ötletek. Az alábbiak fontossági sorrendbe amit szeretnék:

- Legyen időtálló, sokáig jó telefon.
    - Megbízható aksi, minimum 3 napig bírja (A 100 éves Sony Ericsson T610-em kb 5-ig bírja, ez nekem optimális)
    - független állapotban lehessen olyan 50 000 HUF-ért kapni, ezt ne nagyon haladja meg.
    - Legyen könnyen kezelhető, érthető a menürendszere, és ami nagyon fontos, amire allergiás vagyok:
    - Lehessen programozni az iránygombjait vagy oldalgombjait
    - Az SMS-írás funkcióból egy "vissza" gombbal ne lépjen ki kérdés nélkül, illetve ha kérdez ne "Menti a piszkozatokba?" kérdést tegyen fel, hanem amit kéne.. "Biztos ki akar lépni?"
    - legyen nagyobb a screenje, szeretem a csúsztatós telefonokat, vagy nyithatósokat. Pl. Samsung U700.
    - A külső legyen diszkrétebb, elegáns.
    - Lehessen vele jól zenét hallgatni.
    - normál képet csinálni, kb 2 mp körül.
    - WLAN nem lenne rossz, de ez nem aktuális annyira gondolom ;)

Ezek nagyjából a kritériumaim, gondolom teljesíthető már manapság. Szóval mit gondoltok mibe lenne érdekes befektetni?

Nagyon köszi a segítséget előre is!

Aktív témák