- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Aktív témák
-
dark100
aktív tag
Valaki magyarazza mar el nekem, hogy az MS egy prominens szakembere miert szorul ilyen szanalmas nyafogasra. Korulbelul annyit csinal, mint egy primitiv politikus. Kiragad par dolgot, ratesz egy sajatos nezopontot es kovetkezteteseket von le. Gyakorlatilag arrol beszel, hogy az MS altal kovetheto ut az egyetlen ut (ami szinten a primitiv politikusok sajatja).
Egyszer el kene valakinek magyaraznia neki, hogy nemely szavaknak tobb jelentese is van. Ilyen pl a free szo. En azt hittem 30-40 eves korara az atlagember ilyen ismeretekkel mar rendelkezik. Remelem a munkajaban nem ezt a szinvonalat hozza...
Itt a link:
http://www.bangkokpost.com/090507_Database/09May2007_data05.php
(Eddig nem talaltam mashol ezt a postot.)
Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest