Hirdetés
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Itt a friss Moto G Stylus
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzf007
aktív tag
Lenovo M11 8/128 4G + Pen vettem most 75000Ft volt akcióba. Szerintem jó vétel MM-ből...
-
-
Farkas82
tag
Vannak erősebb ajánlataik is, év elején vettem egy lenovo tap p11 pro gen2-őt, 410€ ért 120 herzes amoled, 8/256Gb bővíthető, mediatek companio 1300t, wifis modell, hardveresen abszolút megállja a helyét. A szoftveres támogatás már nem ennyire erős, csak 3 évet igértek rá
-
doooo
veterán
Nem gyenge tablet téren, konkrétan a legjobb tableteket csinálják a Samsung után. Csak sajnos nagyon ritkán jutnak el azok a világ nagyobbik részére. Helyette az ilyenek jönnek. Itt is a 4GB a legrosszabb, de a 8GB-os verzió még egész okés lehet, nagyon kedvező ár mellett. Az is oké, hogy legalább sok biztonsági frissítést kínálnak.
-
Kawauso
aktív tag
Az Alldocube nagyon jó. Bár szerintem túltolták az iPlay 50-es széria 7! modelljével. Már eljutottak a Helio G99-ig, és van egy bejelentett, de azt hiszem még most sem elérhető X Pad, ami Dimensity 900-at használna. Annyi negatívumom lenne velük kapcsolatban, hogy spórolnak az akksin. Miért van 5000-6000mAh-ás akksi olyan méretű készülékekben, amiben más gyártók nem cicáznak és 7000-9000mAh-ás akksit is beletesznek, mondhatni az a norma?
-
Olcsóbb kategóriában jó ez, nagyjából a Lenovo mellett nincs más, aki az olcsóbb szegmensbe értelmes tabletet tolna.
Realme Pad esetleg, meg Redmi Pad.
Illetve Kínából rendelve az Alldocube, de itt MA-n én őket említve sem látom jó ideje.
-
-
kbyte1024
veterán
Csak úgy ontják magukból á sz.... nál..... abb tableteket
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Elvileg készül a Lenovo Tab M11, ami a zavaróan népes M10-es szériát váltja majd.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- EAFC 25
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- RoadCraft - Fókuszban a teherszállítók
- TCL LCD és LED TV-k
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építő/felújító topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit nem érdemes kihagyni! - Tech Percek #3
- További aktív témák...
- iPad 6. generációs (32GB, Wi-Fi) tablet + Apple Pencil 1. generáció
- Honor MagicPad 2 / Fekete / 256 GB / 12GB RAM / csak Wifi / 2 év gyári garancia
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi + cellular 128GB asztroszürke Apple
- Samsung Galaxy Tab A 10.1 2/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A7 Lite 3/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- REFURBISHED és ÚJ - 40AS Lenovo ThinkPad USB-C dokkoló (akár 3x4K felbontás)
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest