- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skót
aktív tag
Nos lehet hogy a házi nagy csati gyártás is egyszerűbb (pl régi TV-ből van olyan csatim amin kb 10 csatlakozási lehetőség van(10 tű+folgalat)
A külső táppal viszont az a bajom hogy az meg csúnya szvsz...
Én mindent bele szeretnék szuszkolni egy helyre (így is rengeteg üres hely lesz ahova semmit nem tok tenni.
-------------------------------------
más:
Ezekszerint az én masinám egy ormótlan dög lesz a 3,4col vastagságával(8.5 cm x (kb)30cm x (kb) 45cm mint egy aktatáska!)
Mondjuk ez külső vastagság dehát na
Meghát igen akinek fussa ilyenekre hogy mobil barton meg hasonlók
Az én masinám egy szerencsétlen 466-os cerka
-------------------------------------
megin más:
a fordítót (vagy nem tom hogyhíják) megoldhatod úgy hogy veszel szalagkábelt meg nyáklapot amire rámarod a kártya csatijának mását, majd egy hibás deszkáról leapplikálod a PCI, agp slotokat és beforrasztod a kábeleket sorba(sok vele a meló de aztán úgy fordítod a szalagkábel ahogy és ahova akarod -
Skót
aktív tag
Hello!
Én is hasonlón töröm a fejem sőt már el is kezdett készülni a mű (tulajdonképpen mindennek megvan a helye csak egy PCI fordítót és egy AGP fordítót kell már csak csinálnom)
Nekem egy aktatáska szolgáltatja az alapot és abba lesz betéve egy normál gép minden cucca (no nem lesz valami izommasina csak régebbi gamék+net+film)
A táppal nekem is gondom van és tulajdonképpen ezért is írtam:
A probléma az hogy normál méretű atx táp nem fér be, csak úgy ha a nyákot teszem be a bordával meg minden cuccal de venti nélkül!
(már csak annyi szélessége maratt az aktatáskának)
Nomost szerintetek nagy probléma lenne ha a venti bekerülne a táp alkatrészek közé(bordák elé közvetlenül a nyák felé ahol csak elszórtan vannak kis alkatrészek)
Persze előtte egy kis rendrakással úgy hogy minen magasabb alkatrészt lefektetek/ átkábelezem máshova és utána a táp régi dobozát meghajlingatnám úgy hogy a 2 nagyobb kondira ráhajlik a ház L alakban (és így egy sínt alkotva befér egy normál méreű cd meghajtó is) meg lehajlítanám azt a részt ami eddig a venti alatt volt.
Tehát körül belül 2 cm szélességet leszednék és 1,5cm magasságot
A 220 csatija meg a kapcsoló/ másik csati kerülhetne a ''ház'' bármely részére csak jól legyen szigetelve az odavezető drótköteg
Nos?
Valami más ötlet esetleg?
Elre is köszi
P.S.: bocsi a gyorsan összedobott sorokért csak épp rohanok és nem volt túl sok időm fogalmazgatni meg helyesírni
Új hozzászólás Aktív témák
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Vicces képek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Bestbuy játékok
- Bittorrent topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest