Új hozzászólás Aktív témák
-
Plug Life
senior tag
Megoldás keres problémát
-
Melyik is volt az a telefon amelyikkel a dinnyét lékelték a prómóban, h mutassák milyen erős?
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.]
-
totron
addikt
Az ilyen még a tekintettől is hajlik, hát még egy táskás utaztatástól, ne adj isten seggzsebtől.
-
tag
Tetszik ez a szilícium-karbon megoldás a nagyobb energiasűrűséggel, de sokkal hasznosabb lenne, ha maradnának a telefonok 7-9 mm vastagok és sztenderd lenne végre a 7000 mAh-s akku.
No Cat No Life
-
judas13
addikt
Nem billeget az asztalon csak egy dolog - de nem álltak ki rezsók és egyéb furcsa kitüremkedések a hátoldalról egy letisztult formát alkotva, az volt az igazi. Tudom kell a hely az optikának, egyebek de akkor is.
Mindig nosztalgiával gondolok vissza azokra az időkre én is"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
Mr. Byu
aktív tag
Kell nekünk most egy ilyen újabb értelmetlen trend a mobiltelefóniában, mint üveges tótnak a hanyattesés...
-
Reggie0
félisten
Hiaba vekony, ha a kamerasziget felakad mindenbe. Inkabb lenne sikban a hatlappal a kamera es lenne nagyobb az akku.
-
Gaborz1
senior tag
Nem lesz a legvékonyabb, ugyanis a Mobilarénán is volt teszten kb. 9 éve az OPPO R5s, ami 4,9mm vastag volt. Tudom, mert nekem is volt ilyen telefonom.
iPhone 13 Pro Max + Apple Watch Series 6 + iPad Air 2020
-
Az eddigi legvékonyabb okos telefon valami 5.3 mm körül van emlékeim szerint. És kézbe véve bizony csak mosolyogni lehet rá, és érzed, hogy valami különlegest szorongatsz.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.]
-
clon
aktív tag
A "vékonyság" a jövő hiszen ha sikerül sima telefon esetén akkor rögtön lesz belőle fold meg zfold is ami végcél mert ugye ez meg a jelen csak még vastagok és drágák.
-
Danipicur2
tag
válasz Danipicur2 #5 üzenetére
Applenél az ultra slim telefon meg különösen ironikus úgy, hogy a múlt évtizedben futó agymenésük, miszerint minden legyen minél vékonyabb csak problémákat szült (Túlmelegedő Macbook Pro, 1 portos, elbukott "Macbook", hajló iPhone 6 stb.) és az iPadeken kívűl érdekesmód azóta már visszavastagodtak a termékeik
-
Danipicur2
tag
Annyira majmolják ezt a felesleges vékonyságot, hogy pár év múlva eljutunk oda, hogy annyira vékonyra fogják gyártani, hogy nem fog ráférni az oldalára az USB-C port (ami ugye 2,8mm vastag) és vágni fogja az ember kezét, pedig volt kezemben 2cm vastag Ulefone is, nem olyan kritikus az a vastagság se, a hosszú idők után megjelenő új akkutechnológiával meg inkább a kapacitást növeljék, hogy mondjuk az 1 napos üzemidőt feltolják 2-3-ra, ne a vastagságot csökkentsék, ami hajlíthatónál érthető is lenne, hogy összehajtva se legyen féltégla, de egy hagyományos mobilnál inkább növeljenek kapacitást.
[ Szerkesztve ]
-
-
Cassi
őstag
Nagyszerű, a világ legkisebb akksija lesz benne
-
lolal
senior tag
Vékony tepsi, vastag tepsi. Nem az a baj, hogy milyen vastag, hanem az hogy maguk a készülékek rohadt nagyok…
Én vagyok a Magyar Népgazdaság. Azért vagyok felakasztva, mert így legalább úgy látszik, mintha állnék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest