Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor X8c - nem csap nagy cécót
- Vékony készülékházba nem fér a SIM-kártya?
- Volt egy kis félreértés a OnePlus frissítési politikáját illetően
- Képek és árak még be nem mutatott Motorolákhoz
- Megvan, mekkora akksi kerül a vékonyított S25-be
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zebra_hun #45 üzenetére
nem értem, miért ne lehetne alátámasztott véleménnyel mások döntését kikezdeni, kritizálni? vagy egy fórumon mindenki hajtogassa a saját "hülyeségét" és egymásra ne is reagáljunk?
és ettől még nem lesz senki komcsi, de aki anno 200ezerért trabit vett a 200ezres lada helyett, az hülye volt
(az is aki 200ezres volgát vett, tekintetbe véve a 16 literes fogyasztását, ha már analógiák........ aki pedig a 200ezres opel helyett vette a 200ezres trabit, hogy azzal támogassa a komcsikat, na arra meg végképp nincs mit mondani
)
[ Szerkesztve ]
-
válasz
zebra_hun #39 üzenetére
Amikor vetted az intelt, akkor voltál hülye. De ezt mostanra nyilván te is belátod
A hibáiból tanul az ember#41 tibaimp
Ez egy jó folyamat első állomása, amikor belátod a hibád.
Esetedben lehet egyébként, hogy amikor az LGA1200-at vetted, akkor az ott/akkor versenyképes cucc volt... nem volt mindig TELJESEN rossz döntés az intel (bár akkor is monopol-piacot támogattál a vásrlásoddal, szóval morális szempontból az sem volt jó döntés).Nekem is volt intelem, de mivel értelmes embernek tartom magam, az elmúlt években opcióként sem merült fel a kék gyártó, hiszen az AMD-vel a jövőbe is fektettem.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
zebra_hun #13 üzenetére
Persze.
Az emberek maguk ellen vásárolnak.... 50-50% piaci arány lenne az ideális a TE/ÉN szempontodból, de ez az intel-vásárlók miatt csak szép álom.....#15 arabus
ez lenne a cáfolatod?gyenge....
#16 M@cika
hátperszenézzél már egy piaci részesedést/arányt.....
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Először a szerverek szegmensében, majd az asztali, legkésőbb pedig a mobil piacon érkezhetnek hasonló platformok.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Villanyszerelés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 3600 gyári hűtővel
- Intel Core i5 14500T - 14mag/20szál - TDP 35W - Eladó!
- i7-12700KF újszerű/új CPU-k: 91,999-92,999 Ft! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD A10-6700 Quad Core FM2+ processzor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest