-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az a baj, hogy nem értik. Vagy nem is akarják érteni.
Hiába tennél be szép színes ábrákat, szarnának rá.
Ma kb. 27 óra "szolgálat" után jöttem ki a kórházból. És mintha egy másik világba léptem volna át a kijáraton keresztül. A készülődés, átszervezés, egyéb para és stressz után napsütés, tavasz, sétáló emberek, közepes forgalom semmi extra. Kivéve, hogy rajtam maradt a maszk, mert annyira megszoktam, hogy nem vettem érszre, hogy rajtam van. És többen furán néztek. 35 perces séta, mire hazaérek a kórházból, ebből kb. 10 perc aktív forgalomban, meg kicsit kerültem a pláza felé, hogy milyen a forgalom (közepes volt). Senkin sem volt maszk, vagy bármi jele, hogy értené mi is zajlik épp. És azért ennyire az sem hiánycikk... főleg, hogy mennyi fogyott belőle az utóbbi időben. Az a készlet nem tűnhetett el nyomtalanul.
Délután át kellett autóznom a város másik felébe, az oda és a vissza út alatt egy emberen láttam maszkot, pedig figyeltem. Mindenki kocogott, kutyát, gyereket sétáltatott, mintha minden rendben lenne.A vírus kb. 1-2 héttel jár előttünk... és mi ezt röhögve hagyjuk, sőt még provokáljuk is.
A következő napokban a pozitív esetszám masszív emelkedését várom... nem pánikkeltés, tény. De ne legyen igazam.
Új hozzászólás Aktív témák
Információk, statisztikák:
● koronavirus.gov.hu
● vakcinainfo.gov.hu
● vakcina kisokos
● minden fontos információ a vakcinákról
● dunántúli kórházi oltópontok
● EU vaccine tracker oldal
● pandemia.hu - megyei statisztikával
● gisanddata.maps.arcgis.com
● worldometers.info
● ncov2019.live
● atlo.team
● google mobility reports
● euro momo
● covid-19 projections
Egyéb hasznos tanácsok:
● bevásárlólista házi karanténhoz
● karanténnal kapcsolatos tudnivalók
● AZ oltás időpont módosítás
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Apple TV eladó
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest