Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Aktív témák
-
DrSoul
őstag
Folyamatosan ott töltöttem 10 évet, hidd el, és így is, most felnőtt fejjel, amikor intéznem kell valami hivatalosat (mivel 16 évesen még nem csináltam), nem tudok mindig minden kifejezést. Ez a magyarral is így van: biztos vannak olyan kifejezések, amiket egy magyar 26 éves tud (mert jár önkormányzatba ügyfélfogadásra, bankba stb), és egy 16 éves nem.
Egy másik dolog: 16 évesen nem jártam annyit vásárólni, most simán előfodulhat, hogy vannak olyan ételek, híres olasz recptek, ami itt mindenkinek evidens, de nekem nem... Jó, ez mász olasszal is előfordulhat, nem azt mondom, hogy rájönnek, hogy nem vagyok olasz (hacsak nem látják a személyimet...), de szüleim is magyarok, és más tradiciók vannak egy olasz és egy magyar családban, így ha valaki kint él akár 20 évet is, ha nem olasz a felesége (vagy adott esetben a férje), akkor lesznek olyan dolgok, amikkel nincs 100% tisztában, de ezt persze lehet titkolni, majd utánanézni (sok dologra jó a net :) ).
Csak azért mondom, mert én igazán elmondhatom, hogy anyanyelvi olasz vagyok, és még így is simán el tudok bizonytalanodni dolgokban.
Aktív témák
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Bestbuy játékok
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Revolut
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Diablo IV
- Windows 10
- Filmvilág
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ELADÓ FÓLIÁZOTT HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- 0PERCES BOSE QuietComfort Ultra Headphones, zajszűrős, Bluetooth fejhallgató!
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 i5-1335u/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia 2027
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad 2025 (A16) 128GB & 256GB Wi-fi Bontatlan Összes Szín / 27% áfás ár
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest