- Milyen okostelefont vegyek?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Magyarországról is elérhető a Xiaomi Pay
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
urban racer #20 üzenetére
Azért a tesztet érdemes át is olvasni. Idézek belőle:
"Read speeds are fairly good, but the write speeds are meager. We could get much higher write speeds in RAID 0, 1, or 10, but RAID 5 results were meager."
Nálad meg (ahogy említetted is) RAID 10 van, ami alapból gyorsabb, mint a RAID 5.Ettől függetlenül nem akarom én védeni, csak próbálom megmutatni, hogy van, akinek nem a sebesség a legfontosabb. Ahogy az általad linkelt tesztben is látni, a sebesség bőven elég szinte mindenre is, ami kellhet egy 'kazuár' otthoni felhasználónak (RAID 10-ben meg még többre is). Te viszont még ennél is többre vágysz, meg is oldottad (és ahogy említetted, ez után is megoldod). De ez rétegigény. A többség meg ellesz a lassabb vezérlővel ellátott, de éppen ezért is olcsóbb ASUS-szal is. Egyelőre. Aztán ha már ez is lassú lesz, akkor majd vesznek egy másik terméket (hiszen ez a lényeg az egész hardveres piacnál: folyton újabb jön, amit el kell adni - és nem szabad túl nagy lépésekkel haladni, mert akkor nehéz lesz legközelebb egy jobbat csinálni).
-
válasz
urban racer #16 üzenetére
Gondolom, ez a mostani ajánlóban lévő 2,5 Gb-es megoldás a konzumer piacra lett tervezve, ahol az olcsóbbság előnyt jelent a sebességhez képest. Ráadásul a felhasználók nagy részéhez még csak most kezd eljutni a 2,5Gb-es csatlakozó is (végre elkezdték ezeket előnyben részesíteni az alaplapgyártók az 1Gb-es csatikhoz képest), így nekik ez pont passzol. Akinek meg több kell (főleg sebességben), az meg úgyis megkeresi a drágább, de 10Gb-es változatokat is (ahogy előttem írták is az ASUS megoldását). A konzumer iránytól eltérő irányú embereknek meg marad a várakozás, a magasabb árak, és a folytonos keresgélés. Ez ilyen volt eddig is, és ilyen lesz ez után is. Szerintem.
-
Mekiúr
tag
válasz
urban racer #16 üzenetére
10 Gigabites van: [link]
-
ergoGnomik
tag
válasz
urban racer #13 üzenetére
Biztos vagyok benne, hogy én küszködök kihívásokkal a számtan terén, de legfeljebb két trönkölt 2,5 gigabites hálózati csatlakozáson mennyi adatnak kellene átmennie, hogy az szerinted már ne legyen kevés? És az képes is azon a keresztmetszeten átjutni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- P16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- LOQ 15IAX9 15.6" FHD IPS i5-12450HX RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest