- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovacsson
tag
én legutóbb azon voltam felháborodva, amikor egy vírus apámék gépén letörölte a dokumentumokat + a windows nagyrészét, erre kijött a ''szervízes'', azt mondta, hogy igen, hát ezért kár de nem lehet semmit se csinálni, így újratelepítette a windowst az egyébként még persze fullosan vírusos gépre és otthagyta, hogy most nem ér rá de holnap jön.
amikor meghallottam, majdnem idegbajt kaptam. küldtem pár linket (köztük egy vonatkozó prohardver-linket is), hogy küldje tovább a fickónak. persze addigra már nem voltak visszanyerhetők az adatok - a reinstallal szerencsésen kinyírta.
és tényleg az a gáz, hogy ezért ezek az emberek még pénzt is kapnak és senki sem veszi észre, ha nem értenek hozzá, hiszen azért hív az ember szervízest, mert nem tudja a megoldást... pedig elvileg simán perelhetők lennének ilyenkor kártérítésre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Natúr Titán - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártyafüggetlen, 86% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest