- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
A hazai hitelkártyák használata és visszatérítései.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pityu8
tag
A hirdetményben ez van: "Az igénylést követően azonnal elérhetővé válik a Gránit eBank applikációban az igényelt Instant
Hitelkártya, továbbá megrendelésre kerül a fizikai Hitelkártya."
Nem az igénylés után a bírálat után.
Sok évtizede elvoltam HK nélkül, nem fogok a kardomba dőlni. Egy kis izgalomra vágyom, pl. ha elfelejtem időre visszafizetni -
pityu8
tag
Szombaton rászántam magam Gránit hitelkártya nyitásra. Az appban minden kifogástalanul ment (igazolványok fotózása, szelfi, stb.). A felajánlott hitelkeret elfogadása után (ami messze nem a 3 havi átlag jövedelem 3x) befejeződött a folyamat. Azóta semmi, nincs azonnali virtuális kártya, nincsenek dokumentumok, és az igénylés lehetősége is eltűnt. Az egyik csapat kitűnő munkát végzett, a másik nézhetne másik munkahelyet...
Hívtam a telebankot, de mikor mondta a gép, hogy csak sürgősségi ügyelet van letettem. Pár perc múlva visszahívtak, hogy látták kerestem őket, miben tudnak segíteni (5*). Sajnos nem tudott segíteni (de ezt már tudtam), várjak hétfő délig, ha addig sem lesz semmi, hívjam megint őket. Eléggé vegyesek az érzéseim. Próbált még valaki hétvégén nyitni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Építő/felújító topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Gurulunk, WAZE?!
- Motoros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- További aktív témák...
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest