Új hozzászólás Aktív témák
-
Ck.
addikt
Maradok a Samsung Foldjánál.
-
gulb
senior tag
Sose volt HW orientalt.. Nexus vona se azert jott lerter - de Pixel-et azert neveztek el, hogy legyen egy sajat made by Google termekuk az almaval szemben - igy ha a jovo irany inkabb az oszzehajtogatos telo lesz hat ugy fogjak kidobni a sima telefont mint a huzat aztan nezeldhetunk.
( Nexus anno joval olcsobb volt mint barmi a piacon de lazan elverte az osszes Andro telefont.. jott a Pixel bedragult es hat nem lett belole tomeg telefon.. Most itt ez a csukd ossze es felteglaval maszkalj logika.)Olyan nagyon nem megy az eladas egyik hajtogatosnak se mindenhol legalabb 2-300Eur os cuccot hozza csapnak, hogy azt hidd megeri.
-
helixP
nagyúr
Megúszod a gilinyó létet, mert nem kell életben tartani a Pixel lineupot az eladásoknak, mert a Google nem masszív profit érdekében tartja fent a saját telefon brandet már régóta.
Köszöni szépen a Samsung a Fold eladásokat, nagyon jól van el van vele. Egyelőre baromi drága a technológia és még mindig gyerekcipőben van, ehhez képest rendben van. A tablet eladások sem szárnyalnak manapság BTW.
-
ForRedGlory
félisten
Jujj, ez nagyon ronda.
-
gulb
senior tag
Tabletre van pint ez a lenyeg... de egy frankensteinre nem igazan latszik. Nezd meg a samu es moto eladasokat hat.. ha ez fogja eletben tartani a pixel lineupot pottyos gilinyo legyek.. 1.7k azert az meg combos itt vadnyugaton is foleg,hogy egy device ami elromlik ( es el fog ) aztan nezel szomoruan amig gariba cserelik javitjak.
-
gulb
senior tag
A kinezet...a belso kijelzo.... Az adatok alaljan piszok keves az aksi.
De legibkabb ez a belso kijelzo keret hat nem tudom elkepzelni se hogy szivesen nezegetnem;(
Jon a p8pro meg egy uj IpadPro es anketto nem lesz ilyen draga ellenben az ipad odaveri mindenben. ( Csak ipadet hasznalok almabol) -
Wesiz
tag
tesztek még nincsenek, amiket hardveresen tudunk (tensor 2, 12 giga ram, kamerák) alapján se a nyers erővel se a fotózással nem lesz gond, a külső illetve szétnyitott kijelző képaránya is szerintem kifejezetten jól sikerült, úgyhogy tényleg csak kíváncsiságból: mi az amit most tudtál meg erről a telefonról és ennyire elvette a kedved?
-
Usgyi
aktív tag
Kíváncsi leszek a tesztekre, érdekel mit tudott összehozni a Google. Venni úgysem fogok, nekem egy telefon ennek az árnak a töredékét sem éri meg és ha már kiadok ennyi pénzt, inkább Samsungot vennék.
Samsung Galaxy Z Fold 5 & Samsung Galaxy Watch 5 pro
-
gulb
senior tag
Vartam mint a messiast az osszecsukhato pixelt... nah el is ment a kedvem asszem tovabb varok.. ennyi penzert ezt a ...... erthetetlen - nem igazan tetszik ez a samsung google ossszeborulas nekem, hogy oszinte legyek
-
joey04
titán
pofás lett, csak a szokásos hajlíthatós gépek bajai itt is jelen vannak. kell még pár év.
-
prolad
addikt
Szegény telefon addig remek ameddig nem akarod kinyitni. Ezen az áron ezebben is megoldhatták volna.
-
nagyúr
Surface Duo 2 vagy hamarosan a 3.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Somatom
veterán
Nem szeretnék négyszögletes kijelzős telót, de, ha már, akkor inkább ráfizetnék 200 Eurót és Samut vennék. Már csak az 5G miatt is.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
jUUh
addikt
Meg nem nyílik 180 fokban...
Samsung Galaxy S23+
-
tomboy0013
veterán
Első generáció, de ez így szerintem is sok szempontból mellé ment. Azokon kívül amit itt már írtatok, én a kameráknál is azt hittem, hogy azért a 7 Pro kameráit meg fogja kapni... Ezek mellé még baromi drága is.
-
Hallosz
senior tag
Hm, telefonnak bumfordi, tabletnak kicsi
-
nozs23
addikt
Ez a cucc elég jol néz ki a promó videókban és a rendereken. De ahogy Rick forgatta a kezében az I/O-n elég pocsékul nézett. Mintha rengeteg kis darabból lenne összetákolva, belül hatalmas káva, a kamera bump ronda, a kijelzőn a műanyag össze vissza csillogot, középen az árokkal. Az is bántja a szemem, hogy a külső kijelző mindenhol le van kerekítve, de maga a keret az az egyik oldalon szögletes. Várom a pontot, hogy mikor fognak ezek nem úgy kinézni, mintha Frankenstein laboratóriumából jöttek volna. Van egy olyan érzésem, hogy a Samsung hamarabb eléri azt a szintet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 14 plus purple 128gb ELADÓ
- iPhone 12 Pro 256GB Vodafone Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4000
- Kifogástalan, "új" Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB Titanium Black 3 év garanciával
- iPhone 12 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (285)
- iPhone 14 / 128GB / (Product) Red / Gyári kártyafüggetlen / eSIM Only (284)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest