Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
badacsony
őstag
-
gusthy
veterán
Régen ekkora volt "a" kijelző 😂
-
Felesbandi
senior tag
En szemely szerint zene hallgatas kozben tudnam hasznalni a kulso kijelzot pl. hogy megkeressek egy adott szamot a listabol meg hasonlok.
De amugy nem ertem mi a baj a kulso kijelzovel. Nyilvan akksi meg miegyeb karara megy, de maga az elv, hogy csukott allapotban is legyen hasznalhatobb szerintem teljesen rendben van.
-
janeszgol
félisten
Szépnek szép, mutatós lehet, ha szépen rászabnak egy UI-t, de funkciótlan. Szerintem a legtöbben minden értesítésért kinyitják inkább a telefont.
Ha lenne flipem, én maximum zeneléptetésre, meg hívásfogadásra használnám. Bár ezek is megoldhatók máshogy (óra, füles/fejes). Meg talán üzik olvasására (sms, messenger). De válaszoláskor kinyitnám a telót. -
szuleg
csendes tag
Abban az estben van értelme, ha kitehető a telefon alkalmazás és lehetővé válik a tel. fogadások, ill. tel. kezdeményezése egy kézzel, csukott állapotban.
-
klaya86
senior tag
Gyártók marketingesei által generált igény. Persze, hogy semmi értelme. Egy kis külső kijelző pont arra kellene, hogy értesítéseket lásd, néhány widget.(lejátszó, naptár, időjárás stb) Aztán szia. Cserébe raknak kívülre még nagyobbat, hogy az alapból csirke aksi még jobban merüljön. A nagyobb külső kijelző persze még így is kicsi ahhoz, hogy bármi értelmes dolgot azon végezz,meg ugye arra ott a belső, nagy kijelző.
-
joelke HU
őstag
Megéri ezzel ennyit vacakolni? Mégis ki az aki egy ekkora kijelzőn akar YouTube-ot nézni vagy üzeneteket írni?
Az eddigi felmérések alapján az 5 hüvelyk alatti mobilt nem sokan akarnak már venni, használni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest