Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
"Apple részéről sok mindent elárul, csak az embereket nem érdekli az a lényeg alma legyen rajta bármit is használ,"
Itt a lényeg.
Bár mostanában olyanoktól is lehet erős ritikákat hallani, akik régóta iOS felhasználók. Most a törzsvásárlók között is elég sokan elégedetlenek. -
mihail38
senior tag
Szerintem a tényeken ez sem változtatna és ez az Apple részéről sok mindent elárul, csak az embereket nem érdekli az a lényeg alma legyen rajta bármit is használ, lehet ezt szépíteni meg körbe magyarázni, a lényegen nem változtat ebben ( AI) bármelyik gyártó a földbe dögölte az Apple-t.
Jól mondják, föntről lehet nagyot esni…. -
Ricardo
titán
A gemininek is van hova fejlődnie, de még így is előrébb jár, mint a Siri.
Az átnevezés pedig arra lenne jó, hogy tudna "tiszta lappal" indulni. Az emberek fejében (ezt tapasztalják, és a csapból is ez folyik) az van hogy a Siri harmatgyenge, és le van maradva. Az új név azt sugallja hogy ez megváltozott, ez most egészen más, túlléptünk a siri gyengeségein, már partiban vagyunk....... -
mihail38
senior tag
Ezt komolyan gondolják?
Ha igen, akkor ki vár ettől előre lépést, ki reménykedik ebben, hogy ez működni fog?
A Gemini nagyon messze áll a ChatGPT-től a tapasztalataim szerint pedig én alap dolgokra használnám, de a Gemini abban sem tudott segíteni, akkor nagy dolgokban hogyan tudna segíteni?
A siri átnevezése miben tudna segíteni egy felhasználónak abban hogy tudja használni a AI egy átlag ember a mindennapjaiban?
Sok-sok kérdés merül fel bennem, finoman fogalmazva is nagy de nagyon le van maradva a verseny társaiktól az Apple és itt már csak drasztikus lépés segítene hogy előre tudjon lépni az Apple ebben a helyzetben, de gondolom itt is a pénz van hangsúlyban mint minden más területen. -
Nekem tök 8 hogy mi fut alatta ha működik
-
spect80
őstag
Semmi gond, egy ekkora piaci szegmenst uraló cég, mint a Noki...akarom mondani Apple meg sem érzi ezt
-
joey04
titán
ez a téma engem nem érdekel, de biztos jó lesz. szeretem a google szolgáltatásait használni ios-en, jobb és stabilabb sokszor mint droidon.
-
Szerintem jó ötlet segítséget kérni , Síri már bejáratott dolog , csak egy kicsit fel kell rázni.
-
nozs23
addikt
Keresőt sem mutattak be soha, mert a Google letette az évi 20 milliárd dollárt, hogy ő legyen a default. Egyáltalán nem kizárt, hogy ezzel is ezt fogják csinálni.
Az Apple szerint Siri napi 1.5 milliárd kérés-kérdést kap (ok, gondolom ennek fele "turn on the light"). Kétlem, hogy egy 14 éve bevésődött felhasználói szokást felrúgnak azzal, hogy átnevezik. -
Ricardo
titán
válasz
LosBlancosRM
üzenetére
Azért van egy diszkrét bája hogy a nagy Apple Sirijét a lesajnált android készítőjének etrméke húzza ki a gödörből.
Így mi lesz a "Mindent az Apple talál fel, a többiek meg csak lemásolják" kinyilatkoztatással? -
LosBlancosRM
őstag
Siri klón Gemini.
-
Ricardo
titán
válasz
Cyber_Bird
üzenetére
Az ok, de ettől még jó ötlet lenne.
-
akela91
addikt
A Siri az Apple Internet Explorerje (iPhone tulaj vagyok).
Üdvözlendő hogy belátták végre, hogy ehhez nem értenek, de a helyükben biztos átnevezném a Siri-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- DJI topic
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Linux haladóknak
- NVIDIA® driverek topikja
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 6/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Iphone 14 Pro Max 256GB
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Mi AIoT Router AX3600 WiFi 6 router
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 11700 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi