Hirdetés
- Íme, a One UI 8
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Akciófigyelő: két olcsó, de már dokkolós porszívó is akciós a Ranvee boltjában
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
-
Mobilarena
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
paatrick
őstag
válasz
itouchfan #119776 üzenetére
Yo!
A Szalaist én írtam #119577-ben, bár durván hozzáköltöttél. Nem írtam hogy a Bundesliga szar, csak hogy a Bundesliga csatárok valamiért nemzetközi szinten nem hozzák magukat. Erre írtam Lewandowskit és nem tudsz semmivel rám cáfolni hogy de.
Szalai meg 17 évesen került ki a Stuttgart ifibe, tehát érthető miért van ott 10 éve (kis spanyol kiruccanás után). Nyilván megtanult perfekt németül, átvette az ottani gondolkodást. Ezek után persze hogy szívesen alkalmazzák más német csapatok. Plusz a testfelépítése is kedvez a német focihoz.
Ne nevesítsük de az elmúlt évben (?) volt olyan válogatott játékos akit azért nem igazolt le egy német klub mert baszott megtanulni németül.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest