- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #192847 üzenetére
...vagy labdának nézi a kisgömböcöt és akkorát rúg bele, hogy nap körüli pályára áll
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #192837 üzenetére
...Szoboszlai más: ő elmegy itthon a legjobb kamionos haverjával betolni egy zúzapörköltet
...aztán visszamegy és zúz akkorát a moslékfejű dickfordnak is, hogy örökre lerohad a hülye fejéről a vigyor
-
mephi666
nagyúr
hát ja, normális ember 1 havi bérükből simán megalapozza az egész család és leszármazottak további életét
én pl annyiból ingatlant vennék mindenfelé... pl Grado-ban nyaraltunk és nemrég poénból nézegettem, hogy ott mi-mennyi: 25-30millióért lehet venni kis 50-60m2 körüli lakást a tengerparttól kb 100méterre... annyiból itt kecskeméten a betondzsungelben egy lepukkant szart kapsz
oké, hogy nem épp felkapott helyet néztem, ami főleg csak nyáron termel... de ha veszel 1 tucat lakást (főleg frekventált helyen) és kiadogatod, az egy átlag családnak elég jó havi pénzt hoz élete végéig... ha pedig gebasz van és szorul a hurok, el kell adni 1-1et...
na mármost 1 havi bért néztem... évek alatt ennél nagyságrendekkel többet lehet keresni, amit még jobban meg lehet forgatni
ha valaki nem hülye, 1-2 év alatt megalapozza bőven a komplett család hátralevő életét
-
mephi666
nagyúr
válasz
Tibiajax #192828 üzenetére
ja, de a 'pool soha nem a kiemelkedő bérekről volt a híres: Salah 350k, VvD 220k, Thiago 200k, TAA 180k, Ali-Graven-Macca 150k a bérlista eleje... fontban... amikor a cityben KDB 400k, Haaland 375k, Grealish-Silva 300k, Stones 250k, Foden 225k, bodrikutya 220k, Gvardiol 200k... unitedben meg faszomíró 350k, Varane 340k, Rashford 300k, Martial-Mount-Sancho 250k, Brúnó 240k, ajtony 200k
bérekben a 'pool előtt vannak igen sokan
-
mephi666
nagyúr
válasz
Tibiajax #192823 üzenetére
...ha innentől 15 évig "csak" éli az álmát Liverpoolban, akkor ott lesz az a szobor
nagyon sok ezen fog múlni: a szurkolókat azonnal megvette, a klub el es tudná majd adni (akarata ellenére), mert a KOP darabokra szedné a stadiont... ha belerakja a munkát és hozza a teljesítményt, ott lesz előtte 2 út: az egyik végén kurvasok lóvé, a másik végén meg a liverpooli szobor bő 1 évtized kapitánykodás után
(én egyértelműen ezt választanám, mert azért éhen halni se fog már most se Liverpoolban)
-
mephi666
nagyúr
válasz
venember83 #192819 üzenetére
...ahogy halad a mai fiatalság, írni sem fognak tudni 50év múlva
-
mephi666
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1 #192814 üzenetére
...nagyon bízok benne, hogy röhögve int majd be sorban a lóvés csapatoknak, akik időnként felbukkannak, hogy elvigyék
...ha így folytatja, idővel szobrot kaphat Liverpoolban és 50 év múlva is emlékezni fognak a nevére
nagyon határozottan elindult ezen az úton
-
mephi666
nagyúr
válasz
Tibiajax #192809 üzenetére
...hatttttalmas Sassuolo?
vicces kis csapat: kikap valami fisifosiFrosinone-tól 4-2-re, majd sörmeccsen otthon valami FeralpiSaló-tól 2:0-ra, majd kipicsázza a Juventust 4-2-re és Milánóban beakaszt az Internek
...ezek után hétfőn a Monza majd jól megrakja őket
Liverpoolban meg eközben nagyon megy a "hátrányból győzelem" forgatókönyv
- Bournemouth ellen 3. percben hátrány, félidőre már 2-1 nekünk, Macca a folytatásban kiáll, +1 gól és 3-1
- szarkák ellen idegenben 25. percben gólhátrány, 28. percben VvD kiáll, hajrában meg Darwin vág 2-t... 2-1 ide
- Wolves ellen 7. percben hátrány, 2. félidőben meg jöttek nekünk a gólok: 3-1
- LASK ellen 14. percben hátrány, 2. félidőben meg jöttek nekünk a gólok: 3-1
- WHU ellen kivételesen mi vezettünk, Bowen egyenlít, 2. félidőben 2 gól ide: 3-1
- Leicester tegnap: 3. percben hátrány, 2. félidőben meg jöttek nekünk a gólok: 3-1...Klopp lemásolta azt a sémát, amit a margit nyomott évekig? mármint, hogy "akárki előnybe került ellenük, a végére kiszopott vagy 3-al" ...cselszki ellen ott csesztük el, hogy mi kerültünk előnybe... az is meg lehetett volna, ha engedünk nekik 1 gólt, majd felőröljük őket
ezt meg nem lehet elégszer megnézni
már mentem a góljait, hogy szezon végére legyen egy jó válogatásom
Darwintól mikor látunk ilyen összeszedett nyilatkozatot meccs után?
-
mephi666
nagyúr
válasz
Ringman #192807 üzenetére
...szépen ráverte onnan a hosszúra... Sommer meg átvette a Handlagovic-technikát, hogy nem mozdult, csak mozizott?
...ez a hely Szoboszlainak gurításra tökéletes
...Quansah cb létére ment kapura és adta Jota-nak sarokra a gólpasszt
jól összerakták, na... ez már a sokadik 3-1 lesz, amit 1gól hátrányból rakunk össze
-
mephi666
nagyúr
...odaaaaabaaaasz
...beáll 1. fikakupameccsére és az Anfielden bebasz akkorát 5 percen belül, amiről holnap beszélhet egész Liverpool
-
mephi666
nagyúr
...na itt van, amit kértem: 60. perc körül 1-1, jöhetnek a cserék és zárjuk le 3-1-el
...jön Szoboszlai és indián barátja
ui: na beindult a Sassuolo?
mondom, hogy vicces kis csapat az
-
mephi666
nagyúr
...ez a kommentátor is keveri jól pl Harvey-t és Tsimikas-t
-
mephi666
nagyúr
...hm, ez a kanszag akár még stabilan 3. is lehet Konaté és VvD mellett... folyamatosan szép, tiszta, határozott megoldásokat mutat
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #192788 üzenetére
...nemá', szerintem ezt a kupát nyerhetné meg Szoboszlai leghamarabb a csapattal, hogy utána legálisan tapogathassa a játékoskijárónál levő táblát
Doak lábában meg ott van ma a gól...
...ezek ma mindent kikaparnak a gólvonalról?
KTE meccsen is volt egy hasonló mentés
-
mephi666
nagyúr
...ez a markinnyosz mi a retket művelt?
4éves szintű hisztiroham, kis színészkedéssel megtoldva?
..kecskeméti Alisson védett megint szépet
-
mephi666
nagyúr
válasz
gabross #192782 üzenetére
...igazából cseréknek is kényelmesen verni kéne a lecsúszott rókákat, hogy a kezdő fitt legyen hétvégén... arra számítok, hogy a 60. perc körül 1-1 lesz, majd jönnek Szoboszlaiék lezárni a meccset
ui: ez a Horváth Krisztofer szerintem jól kilóg az nb1ből felfelé... a Torino sok volt neki, de itthon a legjobbak közt van
(bízok benne, hogy még fejlődik és a válogatottban is beérik)
-
mephi666
nagyúr
...na, hajrá KTE
félek, hogy ma cumi lesz, mert ezt a szezont nem kezdjük eddig olyan szépen, mint az előzőt...
-
mephi666
nagyúr
válasz
Peterhappy #192778 üzenetére
inter nazionále -> nácikok közt?
mint a "barátok közt"
-
mephi666
nagyúr
Szobo a West Ham United ellen (Opta):
📌Legtöbb labdaérintés (103);
📌Legtöbb passzkísérlet (87);
📌Legtöbb hosszú passz (9);
📌Legtöbb passz a támadó harmadban (35);
📌Legtöbb passz a támadó harmadba (10);
📌Legtöbb progresszív passz (15);
📌Második legtöbb kulcspassz (4);
📌Második legtöbb lövés (3);
📌Legtöbb sprint (24);
📌Legnagyobb megtett távolság (11,23 km). -
mephi666
nagyúr
válasz
venember83 #192728 üzenetére
...ennyire követed az anfieldi eseményeket?
kb 1 órája jelentették be a Greek Scouser szerződésének hosszabbítását... bírom a görögöt: nem top, de odateszi becsülettel mindig magát...
-
mephi666
nagyúr
némá': kb az első szimpatikus jelenet Ramos-al a főszerepben, aki csúszás közben rájött, hogy ez egy jótékonysági meccs és nem kéne fát vágni
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #192711 üzenetére
bajoroknál azt érzem, hogy néha nehezen veszik fel a fordulatszámot, de ha ez megvan, kb akárkit megverhetnek
de az is igaz, hogy amíg mostanában 4-5 meccsen csúszik be 1-1 hiba, néhány éve csak 10-15meccseken hibáztak 1-1-et
-
mephi666
nagyúr
válasz
venember83 #192709 üzenetére
már nem éri körbe az öltöny
elmehetne végre olyan csapathoz, ahol jól megfizetik a munkáját és tudja frissíteni a ruhatárat
-
mephi666
nagyúr
válasz
venember83 #192706 üzenetére
Brighton (kupa) és Fulham jön... mindkét csapat akaszthat nekik szépet
utána meg a Burnley, aminek már ideje lenne kicsit magára találni, mert elég csehül állnak... ezen a hármason pocakmesternek meg kell szednie magát, mert utána Arsenal, Brentford, Tottenham, city, castle, Brighton (pl) sorban nem sok pont fog nekik teremni... a "new manager bounce" szerencsétlen Luton ellen jött ki nekik egyetlen mérkőzésre... azt leszámítva szép kis szopósort mutatnak fel eddig
-
mephi666
nagyúr
válasz
Z.É.T. #192671 üzenetére
...plusz nem a semmire vette meg a 'pool 70millió euróért, amikor nekik van kb az egyik legjobb játékoselemző és -megfigyelő rendszerük
nem a 10millió magyar fotelszurkoló döntött és nem a magyar fotelszurkolók elemzik meccsről-meccsre a teljesítményét... olyanok teszik ezt, akik tényleg értenek hozzá és azon dolgoznak, hogy meccsről-meccsre megfelelő teljesítményt mutasson és előrelendítse az egész csapatot a hozzáadott játékával... persze nem csak ő, hanem rajta kívül minden más játékos a pályán és kispadon...
nem az a céljuk, hogy a magyar fotelszurkolók kedvéért minden meccsen rúgjon 2 gólt, adjon 3 gólpasszt és 1 megmozdulásába se lehessen belekötni... az a cél, hogy jöjjön az eredmény... ma jött és szerintem kivette ebből a maga részét becsülettel
-
mephi666
nagyúr
válasz
LyonnaisFan1 #192665 üzenetére
...most nézem: és az a durva, hogy 8 különböző játékos rúgta a 8 gólt... 6 kezdő és 2 csere...
elő lehet venni a történelemkönyvet, hogy "történt-e már ilyen a pl nem rövid történelmében?"
-
mephi666
nagyúr
válasz
Redneck #192659 üzenetére
...ez a visszapasszolgatás nem az ő találmánya... nem éreztem rajta, hogy kimondottan hátrafelé játszana: mindig is benne volt a taktikában, hogy akár az ellenfél boxától visszaadogatjuk egészen Alisson-ig a labdát, hogy ezzel kicsit magunkra húzzuk az ellent és megpróbáljunk átmenni a kissé fellazított védelmükön
...ez a WHU elleni meccs ma igen kemény volt... hiába néz ki a 3-1 úgy, hogy "lazán meglett a papírforma", alakulhatott volna máshogy is... Leicester és Tottenham ellen talán kicsit könnyebb lesz, de egyiket se lehet előre leírni... meg csütörtök-vasárnap-szerda-szombat ütemezéssel 9 nap alatt 4 meccs elég sok...
-
mephi666
nagyúr
Darwin 11ről mellébassza, most meg röptében rakja a hosszúba
-
mephi666
nagyúr
Ali szépet védett, de előtte illett volna fújni Szoboszlai lerántását
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #192615 üzenetére
...ő ki? már a Charltonnál van
-
mephi666
nagyúr
válasz
grizlisandor #192595 üzenetére
...kaphatta volna 1 ütemmel később a labdát, már lesen
-
mephi666
nagyúr
válasz
grizlisandor #192588 üzenetére
...legyen mindenki most 2 órán át Burnley drukker
-
mephi666
nagyúr
...kecskeméti Alisson jól védett 1v1-ben lábbal
-
mephi666
nagyúr
-
mephi666
nagyúr
...értékelésben Salah, Szoboszlai, Diaz, Darwin, VvD, Macca lett a sorrend, 4.7...4.4 pontokkal
mondjuk én Darwint előbb raktam volna, mert a mérkőzés minden szakaszában aktív volt és az összes gólunkból kivette a részét...
-
mephi666
nagyúr
...azért Darwin ma dolgozik: 1 gól, majd a 2. gólnál a labdaszerzésben volt érdeme, ennél meg gólpassz
a fejeséről ne is beszéljünk
...úgy tűnik idén ez lesz a kabalánk: gyors gól-/emberhátrány és utána rúgunk 3at
-
mephi666
nagyúr
...most kicsit bealudtak és Diaz büntetett
Kelleher meg jó... ha több lehetőséget kapna, még fejlődhetne is... nagy átka, hogy Ali mögött másodkapus... simán lehetne topcsapat elsője
-
mephi666
nagyúr
...játszik Luka Jovic rokona: Lukaka Jovicic
-
mephi666
nagyúr
...ez a Lask kezd evertóni retekmódba kapcsolni az egyre több rugdosással
-
mephi666
nagyúr
...ez a Lask kapus fél óra alatt többet védett, mint tegnap Onana
(és azért nem bombáztuk szét a kaput, de amibe belenyúlt az szép volt)
-
mephi666
nagyúr
-
mephi666
nagyúr
válasz
venember83 #192449 üzenetére
...jó, hát eléggé meg tud maradni az emberben, ha igazságtalanul megszopatják... kb 25 éve voltam szegeden szóbeli német nyelvvizsgán és eléggé megmaradt, hogy 32pontot adtak első körben, majd jött a magnóhallgatás, amin max 15 pontot lehetett volna szerezni... ebből kellett volna nekem 10 pont és 7db egyszerű kérdésre kellett válaszolni (úgy számoltam, hogy legalább 2 pontot ér minden válasz, 5 felelet pedig tutira jó volt és ilyen "milyen színű volt xy nadrágja -> piros" szintű... totál egyértelmű) ...persze nem lett meg, mert 9 pontot adtak magnóra...
már a szóbeliről is úgy jöttem ki, hogy "beszéltem folyamatosan, értettem mindent, amit kérdeztek, jól megérttettem magam is" ...kint meg 14éves szegedi gyerek anyukával kb sírt, hogy mennyi mindent elcseszett, belesült, alig bírt megszólalni, alapvető dolgokat elszúrt... néztem, hogy "ez mit keres itt?" ...neki lett magnó nélkül 40 pont, amikor kirakták az első körös eredményt
nővérem készített fel egyébként, aki némettanár... mondta, hogy kb erre számítsak, mert a szegedieket nagyon tolják, vidékieket meg simán megszopatják 2 soron, mire átengedik... rajtuk szedik be a lóvét
...na szóval elég bosszantó, ha realistán tudod elemezni a saját teljesítményed és arra jutsz, hogy te igazából beleraktál mindent, többet nem is tudtál volna, erre jól megszívattak... 'pool drukkerként átéltem már néhány soron ilyet... bosszantó tud lenni
ui: amúgy nyelvvizsgát 2006 nyáron úgy csináltam meg, hogy sokat kihagytam, fősulin dobtam a tárgyat és szeged óta eltelt vagy 8 év... a tudásom az akkorihoz képest sehol nem volt, 1-2 hétig jobban rágyúrtam és akkor már itt kecskeméten elsőre simán ment
ennyit jelentett, hogy nem szembeszélben kellett hugyozni
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #192440 üzenetére
Internél mennyire röhögnek szerinted, hogy elvitték jól látható összegért ezt a szerencsétlent és aláírt oda helyből 5 évre?
vagy lehet már manchesterben került rá a hombár-átok: csapatból is kikerülhet, szelleme akkor is örökké kísért és minden meccsen elront valakit
-
mephi666
nagyúr
meccs végét jól elaludtam... azért a bajorok megmutatták az erejüket: végig emberhátrányban játszottak és úgy is nyertek 4-3-ra
(...mármint hombár hiánya miatt voltak kevesebben)
-
mephi666
nagyúr
válasz
forceberg #192418 üzenetére
...ja, de ez legalább következetes: tegnap a parizer is hasonlóra rúghatott... nem leszorított kézen ha irányt változtat a labda 16on belül, akkor büntető... felvétel is egyértelműsítette, hogy jogos... csak fújják is be mindig az ilyet
pocokarcú martinez meg jól nekilökte Kane-t a partjelzőnek
-
mephi666
nagyúr
Erikéz, penalty
Kane vs united... jajj
javít a staton? javít...
...ejj ez a kapufa, ezt is csak mozizták
-
mephi666
nagyúr
Onana: Handlagovic mode "on"
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #192392 üzenetére
...hát honnan kapta azt a gólt? ...Onnan-a
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #192389 üzenetére
....plusz amit végképp nem tudnak (egyelőre) mérni: hogy valaki fejben milyen gyors... az is sokat számít, amikor egy nyugdíjas Messi nem a végsebességével meg robbanékonyságával hatékony, hanem fejben mindenki más előtt jár 2 lépéssel
-
mephi666
nagyúr
...van isten? elbaszódott hajdúbéna mikrofonja?
-
mephi666
nagyúr
...na a bajorok milyen juventusnak álcázott sittes megcseszter ellen játszanak már?
illik ez a gúnya a sok nőverőre meg erőszakolgatóra
-
mephi666
nagyúr
válasz
szotyika77 #192364 üzenetére
...előbb utóbb kecskefőd lesz neki a végállomás... és remélhetőleg böszme nagy lóvéért akkor már
az meg nem lenne rossz, ha egy 10 évvel fiatalabb Kvaradonát hoznánk a helyére
jöhetne az angoloknak jó nyelvtörő:
"Szoboszlai tudja, hol van Khvicha Kvaratskhelia moszkvics-slusszkulcsa"(szerintem Darwin nyerné a versenyt, hogy ki tudja kimondani)
-
mephi666
nagyúr
...haha, most látok Kvara->'pool pletykát
...na az ő nevét hány helyen írnák el?
(kicsit drága lenne azért, de lehet beválna Salah árából...)
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #192357 üzenetére
...mondjuk Kane-nek nincs valami csodamérlege ellenük
remélem hombárt már a kezdőbe nevezik a másik oldalra és nem lesz ott gond
-
mephi666
nagyúr
válasz
Napfénysüti #192355 üzenetére
2015-16 volt ilyen tán legutóbb, előtte meg 2010 után volt pár betlizős év...
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #192353 üzenetére
...jaaa, hogy ma szerda van, oké
totál megkavar, hogy nem bl-ezünk és tegnap+ma van bl-nap...
...ma akkor (remélhetőleg) azt nézhetjük, ahogy a bajorok nyeletik a bőrös virslit a uniteddel
-
mephi666
nagyúr
...na megy kicsit a pánik, hogy Szoboszlai ma padon nyithat a LASK ellen... én inkább úgy látom, hogy "oké, jó lenne őt mindig pályán látni topformában" ...de a realitás az, hogy nem kellene ilyen x. meccseken is széthajtani... neki is kell a regenerálódás és legyen inkább a pl-ben csúcsformában
LASK ellen meg hozzuk már azért nélküle is a 3 pontot
-
mephi666
nagyúr
most nézem, hogy a Lazio kapusa fejelte 95. percben az egyenlítő gólt
...remélem ezt a videót nem cserélik ki valami virágot locsoló indián asszonyra
-
mephi666
nagyúr
...na faszméregetés első felvonás is megvolt: 2 dortmundi sárgát hozott
-
mephi666
nagyúr
válasz
grizlisandor #192339 üzenetére
...már 2-vel...
szépet moziztak
...na jön Gundel kedvence: Füllkrug
-
mephi666
nagyúr
válasz
Datsyuk #192335 üzenetére
...balfaszul rúgta a teknős, kapus meg jó irányba ment... megérdemelte volna, hogy kiszedje...
passzpontosság is elég szar, kb félpályáig nem mennek, mert egymás után 3 pontos labdát nem tudnak adni... Wolfnak kellett volna 1. félidő legvégén rákenni, amikor szépen bemozgott középre
-
mephi666
nagyúr
...amilyen egykapuzás megy, ebből akár vaskos szopás is lehet a Dortmundnak... kaput még nem talált a parizer, de rendesen körbelőtték már
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #192319 üzenetére
én szavaztam... de már amikor kiírták a szavazást, akkor egyértelmű volt a győztes, mert ebben verhetetlenek a magyarok
ui: amúgy sík terepen, szélcsendben a nehéz dög montimat is simán tekertem 40 fölé, viszont stabilan ezt sokáig nem bírtam tartani... felüljáróról lefelé mértem 57.5-et egyszer
stabilan meg 26-28-as tempó volt a kényelmes (ez akár megállás nélkül 60km-en át is) ...sprintben ez a 37km/h embertelen... főleg, hogy nem is 1. percben produkálta teljesen fitten
-
mephi666
nagyúr
...kicsit elfáradt, miközben 73percen át effektíven kaparta lefelé stirlinget a pályáról
19 évesen... én aszondom, hozzuk el őt is Robertson tehermentesítésére...
-
mephi666
nagyúr
válasz
venember83 #192282 üzenetére
...Kondás Elemér éppen szabad
-
mephi666
nagyúr
válasz
grizlisandor #192277 üzenetére
...már biztos kopognak De Zerbi-ért
-
mephi666
nagyúr
...egyed dickford, egyed
...faszt a lesbe
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Samsung LCD és LED TV-k
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest