- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
-
mephi666
nagyúr
Szoboszlai szép gólpasszt adott Darwinnak...
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #194483 üzenetére
Diaz elvileg "csóró" a heti 56ezer fonttal, de azért bőven futná albérlet(ek)re ebből is
(azért nem írok vásárlást, mert ismerős kint melózik és elvileg 5év ott élés után vehet csak ingatlant) ezért nem is értem, hogy miért marad a família kolumbiában, ahol a közbiztonság toplistás negatív irányból? a klíma biztos rosszabb a szigeten és az eső is mindig esik, de inkább normál záport kapjanak, mint golyózáport...
ui: ja és nincs benne szerencsétlen a keretben sem
...érthető
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #194463 üzenetére
...ezt nem értem: oké, hogy nem ő kapja fizetésben a plafont, de én a helyében az egész famíliát biztonságosabb helyre költöztettem volna azonnal
-
mephi666
nagyúr
válasz
forceberg #194448 üzenetére
R9 a '90es években nem volt még mázsás... Ronaldinho szintén nem volt túlsúlyos... sőt még tán Maradona is megállhatná a helyét, mert hozzá meg úgy ragadt a labda, mint senki máshoz... de sajnos azt be kell ismerni, hogy Puskásék a mai játékosok közt kb csak fel-alá szaladgálnának, szemmel nyomozva a labdát... Messi fejben erre a játékra született
fizikumbéli hátrányait magasan kompenzálja azzal, hogy fejben 2 lépéssel mindenki előtt jár... ötvözni kellene Messi fejbéli adottságait CR7 elhivatottságával, Szoboszlai fizikumával és Haaland befejezőképességével és kapnánk egy olyan játékost, akinek a büdös életbe nem lenne párja
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #194445 üzenetére
...sokat fejlődtek a játékosok minden poszton: Zidane se virgonckodna topformában levő Van Dijk-ok mellett és Roberto Carlos-ok se férnének be sehol értelmesen összerakott védelembe... másik oldalról meg R9 és Ronaldinho szvsz topformában halálra szopatná most is a védők 90%át... maiak közül Diaz-t látom hasonlónak, aki képes elkapni így a flow-t...
-
mephi666
nagyúr
válasz
LyonnaisFan1 #194442 üzenetére
...a legnagyobb agytröszt a pálya mellől
lehet tőle tanulni... igazi jedi mester... ifjú padavan meg a válogatott kapusuk
-
mephi666
nagyúr
...micsinált Maxi a pirosért? faszhelikopterezett?
-
mephi666
nagyúr
válasz
venember83 #194433 üzenetére
...hát ezt a halász veronát így kellett volna ütni sodrófával, de amit 15perc alatt látok: be van oltva mindenki gól ellen
....asszem Tibinek szép álmai lesznek: csak meglesz az az 1-0
-
mephi666
nagyúr
...idekapcsoltam erre a Juve meccsre: itt egy kis mma is belefér boxon belül, komolyabb varozgatás nélkül?
-
mephi666
nagyúr
...a délutáni KTE meccs óta folyamatosan szól a fejemben
"néha a szemétdomb felett is felragyog a szivárvány"
-
mephi666
nagyúr
válasz
grizlisandor #194419 üzenetére
ilyen szemüvegben ültek a varszobában
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #194375 üzenetére
...gyenge, falun 25+ éve volt egy srác, aki félpályáról, rögzített helyről rúgott... mondta hogy védjek és a felső kapufát horzsolva ejtette be meredeken
-
mephi666
nagyúr
válasz
Tibiajax #194347 üzenetére
...aztán jönnek a csirkék, akik Kane árából lepénzelték a fél játékvezetést... city, szarkák, BHA, united... lehet fogadni, hogy a mikulás hoz-e új edzőt a csapathoz? vagy szimplán őt kérik fel, mert nincs más opció
olyan érzésem van ezzel a cselszkivel, mintha összevásárolnának mindenféle baromi drága alapanyagot: szarvasgombát, homárt, kaviárt, több évig érlelt baszottdrága sonkát... és megkérnék a sarki pizzasütőt (aki egyébként pizzából kurvajót készít), hogy ezekből csináljon valami világrengetően jó dolgot
...ott cseszték el nagyon, hogy Tuchelt 60% win rate mellett kibaszták... akkor megvolt kb az irány, csak idő kellett volna... távozása óta meg 20szor próbáltak irányt találni és sorban fogyasztják az edzőket
-
mephi666
nagyúr
...kátű
na kopognak már Zerbiért?
-
mephi666
nagyúr
Gallaghar-nek mi ez a Szalai Ádám séró?
régóta nem néztem már cselszki meccsbe, úgy sikerült feltölteni nyáron a középpályánkat... Szoboszlai és Macca mellett nem sok hely maradna neki és a Graven-Endo páros se rossz
...ehh ez a Brentford fejes: bestukkolta keményen
Pocokmester meg úgy ül, mint valami morcos, gonosz törpe
-
mephi666
nagyúr
válasz
LyonnaisFan1 #194330 üzenetére
...ma Szuhodovszki nem volt "kecskeméti Szoboszlai" ...Varga Bence inkább "kecskeméti Alisson", olyat védett lábbal...
...na és lehet feleslegesen, mert ez büntető lesz (ja, de ez nem is ugyanaz a szitu volt, így jár a keksz)
ui: jól láttam, hogy az a 2 nyugdíjas alkotta a teljes zalaegerszegi szurkolótábort?
-
mephi666
nagyúr
válasz
LyonnaisFan1 #194327 üzenetére
...nem Zete: Zeke
beállt és gólt lőtt...
...a szivárvány is megérkezett félidőben a pálya mögé... eszembe jutott róla egy Junkies nóta: "néha a szemétdomb felett is felragyog a szivárvány"
(találó a mostani formát nézve)
-
mephi666
nagyúr
válasz
grizlisandor #194304 üzenetére
...azért erősen kellett nekik már pár soron a játékvezető cheat, hogy tabellát vezessen ez a semmirekellő purgatórium
...most kéne villanni a "2-0 pszichológiájának" és 5perc alatt 3-2re fordítani
-
mephi666
nagyúr
"Bajba kerülhet Alejandro Garnacho, a Manchester United labdarúgócsapatának támadója. A fiatal játékossal soriban a machesteriek kulcsfontosságú győzelmet értek el a Köbenhavn elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen, amely után Garnacho a közösségi médiában tett közzé egy posztot. Igen ám, de a bejegyzésben két gorilla emojit is mellékelt, a kép középpontjában pedig André Onana, a United kameruni kapusa volt látható."
...már lassan kezdem sajnálni ezeket, hogy ilyen társaság jött össze náluk
-
mephi666
nagyúr
-
mephi666
nagyúr
"MEGSZAKADT SZOBOSZLAI DOMINIK ELKÉPESZTŐ SOROZATA LIVERPOOLBAN"
...magyarán a több polccal lejjebb levő csigazabálók ellen simán hozta a csapat 5-1-re az e-liga meccset, így rápihenhetett a hétvégi pl-meccsre... nem kell idő előtt úgy csapágyasra hajtani, mint pl Bellinghamet...
...mellesleg Ali, Virgil, Macca és Diaz is pihent... Konaté meg keretben sem volt (gyengébbek közül pedig Tsimikas nem játszott, mert neki is bőven elég a masszív pl-terhelés... nem kell hogy Robertson cseréje is kiessen... márpedig rá azt írják, hogy idén már nem fog játszani)
...rendben volt így a felállás, de nagybetűvel címlapon kell hozni, hogy "úristen megszakadt a sorozata, mindmeghalunk"
...pl-ben szvsz a 100% játékperc mutatója nem fog egy ideig megszakadni... és ez egy komolyabb szint, hogy jött és 100%ban letolja a meccseket, futótávot is maxolva...
-
mephi666
nagyúr
válasz
gabross #194275 üzenetére
...előtte elfutott rendesen, etette a védőt, fektette a kapust... megcsinálta a nehezét, biztos úgy érezte hogy túl könnyű gól lenne ezek után... így kapufáról adott egy gólpasszt
...vagyis így kéne komminikálni... már ha tudna dakota nyelven kívül mást is
...amúgy ez egy középcsapat a csigazabálók ligájában? ...egy átlag championship csapat reggelire megenné... nem vagyunk jó formában, sokat hibázunk és így is 4-1re vezet a cserecsapat
-
mephi666
nagyúr
Daaaarwin, te állat
...szerencsére Graven jókor jött
-
mephi666
nagyúr
TAA védőnek csapnivaló, de vészkapusnak lábbal kiváló
...na csigazabálók hozták magukkal a gyújtogatós népszokásukat is
-
mephi666
nagyúr
válasz
venember83 #194246 üzenetére
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #194232 üzenetére
...akkor -5 ponton állnának?
...mire megépül az új stadionjuk, mehetnek a championshipbe.... de szép is lenne
Luton meg maradjon helyettük pl-ben a tyúkszaros-bádogtetős komplexumukkal
-
mephi666
nagyúr
...egyik nap volt kérdés, hogy a hétvégi 'pool-erdő meccset mi adja: most láttam hogy a tv2
...azon se láttam eddig pl-meccset
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #194186 üzenetére
...és még tolják is őket előre bírói ítéletekkel sorban
tegnapiról is olvastam, hogy mekktamás megint megúszós módban volt? (16on belüli mellkason talpalásra nem fújtak ellenük büntetőt?) ...Fulham-ben lehet bízni szombaton, hogy beakaszt nekik, aztán jön a szerencsétlen Luton... nagy show lenne, ha a kék retkek után a united ellen is 3 pontot szereznének...
-
mephi666
nagyúr
Beckham öltönyben és makkos cipőben is jól nyomta
-
mephi666
nagyúr
válasz
Tibiajax #194138 üzenetére
...kicsit nagyobb, mint a KTE "stadionja"
mindig elámulok, amikor belegondolok, hogy ekkora stadionokba bejuttatnak 80+ ezer embert, majd onnan ki... mindkettőt belátható időn belül, zökkenőmentesen... valamint rendelkezésre kell állni büféknek, vizesblokkoknak, ahol szintén elég gyorsan sorra kell mindenkinek kerülni: és működik
szívesen belenéznék ilyen helyeken 1-2 napra a háttérmunkába, hogy mennyi mindent tökéletesen össze kell hangolni... ami egyik oldalról nézve a drukkereknek a kellemes élményhez kell (az, hogy ne 3 óra alatt jusson be-ki és ne a kiürített söröspohárba kelljen hugyozni) az a másik oldalon irtózatos szervezőmunka
...ja és megy a camp nou -> spotify nou restaurálás-fejlesztés-bővítés, hogy mellékesen az alapból 100ezres befogadóképességet tovább emeljék... ez se kutya
(habár a kinézete ikonikusból full sablon lesz... kb úgy néz ki, mint a veterán amerikai V-blokkos izomgépek légszűrőháza)
-
mephi666
nagyúr
válasz
Phoen|x #194109 üzenetére
...ezek után mire is kapott azonnal pirosat CuJo és mikre kapott 2perc alatt 2 sárgát Jota?
még mindig csodálom, hogy nem törölték utólag Jones 3 meccses eltiltását, mert 100 szögből meg lehet nézni, hogy a lába először labdát ért és egy szerencsétlen mozdulat miatt, a labdán gördülve talált lábat... itt hol van a képen a labda?
-
mephi666
nagyúr
válasz
Peterhappy #194080 üzenetére
...és nem ez volt az első alkalom, hogy elsült az a bal láb
...23 éves... szép lenne, ha Szoboszlai mellett ő lenne a másik nehéztüzérünk a válogatott középpályáján
mentalitásra is szimpatikus a srác
-
mephi666
nagyúr
válasz
LyonnaisFan1 #194053 üzenetére
mit mondtam?
"5-1... legalább szépítés van... 5-3ig vissza kéne minimum jönni"
... ez már előrelépés, hogy a nagy gólcsend után 1 félidő alatt rúgtunk végre 3-at, de nem kellett volna előtte 5 hátrányból indulni
becsülendő azért, hogy a -5GK-t 2-re csökkentették
-
mephi666
nagyúr
válasz
LyonnaisFan1 #194042 üzenetére
...azt várom, hogy Rossi mester Nagy Ádám helyére beépítse Szuhodovszkit a válogatottba
-
mephi666
nagyúr
válasz
LyonnaisFan1 #194039 üzenetére
Szuhodovszki is beszállt a versenybe és rúgott egy nagyobbat, mint az újpesti 2. gól
ő a kecskeméti Szoboszlai
-
mephi666
nagyúr
válasz
LyonnaisFan1 #194036 üzenetére
...6perc alatt 3at kapni nem szép... van baj... ez a szezon eddig kb annyira fos, mint amilyen top az előző volt
5-1... legalább szépítés van... 5-3ig vissza kéne minimum jönni
-
mephi666
nagyúr
...kapusunk idén nem kecskeméti Alisson, hanem kecskeméti Handanovic...
-
mephi666
nagyúr
válasz
grizlisandor #194023 üzenetére
...ott oké, falun szidták mindenkinek a családját oda-vissza, de nb1-ben ne ez legyen már a szint
...na felpörgött a szopóroller újpesten is: már 2-0... nem kis gólt kaptunk vagy 25-30ról... érdemes visszanézni
-
mephi666
nagyúr
...jól hallom, hogy az agyonművelt újpesti tábor zengi, hogy "krvnyádzsótér"?
-
mephi666
nagyúr
...bazmeg Kevin, válogatott meccsen kellett volna ilyen higgadtan befejezned
-
mephi666
nagyúr
válasz
forceberg #194003 üzenetére
...mit fúj el? milyen lapot kellett volna kapnia, amikor Diaz lábára lépett, mielőtt az röhögve behúz mellette a 16oson belülre?
...elég lightos városi derbi ez... mintha 80%on mennénk a vérgyenge retkek ellen... remélem jön Darwin a folytatásban és feltekeri Klopp a tempót 100-ra
...ja és várok egy olyasmi Szoboszlai gólt, amit Gallagher akasztott ennek a moslékfejűnek, hogy tanulja meg egy életre a nevét
-
mephi666
nagyúr
válasz
venember83 #193965 üzenetére
én az al-ettifucknak "szurkolok": Gerrard az edző, valamint ott van Henderson és Wijnaldum
kész "ex-liverpool fc"
...most nézem, hogy legutóbb az al-fateh ellen játszottak, aminek meg Slaven Bilic az edzője... bírtam, amikor a Horvátokat vitte... meglátszik már rajta is a kor:
-
mephi666
nagyúr
válasz
venember83 #193928 üzenetére
...ja, az összegzett 3-at is hozzáadtam
azért se értem, mert ha ennyire rákattan a szerencsejátékra, miért nem csinálja ésszel legalább? pl. ami tiltott, azt ne, mert a pályafutásába kerülhet és akkor jön az igazi szívás ...üljön össze akkor haverokkal nagy tétben kártyázni... vagy az nem akkora adrenalin, ha csak 10 meg 100ezrek forognak az asztalon? annyiból is kellemesebb, hogy ismerős körben cserél gazdát a pénz, nem pedig egy világvégi fogadóirodát gazdagít... akik esetleg kezét-lábát törik, ha nem fizet
nem értem és sajnálni se tudom igazán az ilyet... (ez kb az a szint, amit 20éve falun láttam: pl megkapta valaki a 80ezres fizuját és annyi idő alatt megetette a géppel, míg megittam 2üveg 120forintos sört... aztán míg a 3. üveggel megittam, addig kölcsönkért 30-40ezret is beletolt... majd mehetett haza +80 helyett -40-el fizetésnapon... ez kb ugyanez a szint, csak pár nullával többről van szó)
-
mephi666
nagyúr
válasz
venember83 #193926 üzenetére
...én meg arra fogadnék, hogy az ilyen idióta iq-szintje nem éri el a 100-at...
hitelből elszórakozik 6millió eurót, amikor 1millió az éves bére... ügyes...
-
mephi666
nagyúr
1 pozitívum: továbbra is veretlenek vagyunk a csoportban és 2 hátrányból vissza tudtunk jönni... 1. fostos félidőt meg felejtsük el
-
mephi666
nagyúr
...onnan egy Szoboszlai rakétát kérek a jobb felsőbe
...ezek már úgy szenvednek mint reumás nyugdíjasok a kettős fronttól
-
mephi666
nagyúr
...jajjbazmeg Kevin, ezt rá kellett volna baszni, nem beadni oda a sár közepère
Styles-hoz jól ragad a labda
-
mephi666
nagyúr
...mi volt itt? ...ebben a dagonyában lehetetlen normálisan elrúgni a labdát
...szögletgól kéne gyorsan, mert ezek fetrengeni fognak már percenként
ui: na csak kérnem kellett
-
mephi666
nagyúr
...ezt már benn láttam
...hozhatnánk a vaddisznónkat
-
mephi666
nagyúr
...azért kicsit izgultam, hogy abból a dagonyából rúgva kimarad
-
mephi666
nagyúr
Szoboszlai 2 lépésből azért szépen odatette 30ról
-
mephi666
nagyúr
...na Szoboszlai most mutassa meg, mit tanult kint: hogy kell hátrányból szépen visszajönni 3-1re
-
mephi666
nagyúr
válasz
venember83 #193770 üzenetére
...kivéve ha Beckhamék gyerekének születsz, mert akkor a dőzsölés helyett mehetsz kávét főzni
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #193765 üzenetére
...ne legjobb esetben is 2-4 hétre kiesik Robertson... legrosszabb meg a szezon első fele...
"the best-case scenario two to four weeks, and the worst is three to four months"
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #193760 üzenetére
...lehet nem lesz összefüggés a lőtt gól és az átigazolás közt, de egy "virtuális üveg dom perignon-ba" mernék fogadni, hogy 1 éven belül megteszi az utolsó nagy lépését a Freiburgból (akár pl középcsapatba... mondjuk én minden szimpatikus magyar játékost ott látnék szívesen, mert német focira ritkán tévedek
)
képes fontos gólokat szerezni nagy csapatok ellen... angoloknak is bepakolt 2-t 1 éve...
-
mephi666
nagyúr
válasz
Napfénysüti #193755 üzenetére
pedig pont 1-1 ilyen megmozdulással tudnak kikerülni játékosok szürkezónából
elmúlt 36 órában szerintem sokan visszanézték és 1-1 kompetens személy elkezd jobban utána nézni, hogy ezen felül miket produkált eddig... aztán ha fantáziát látnak benne, akár jöhet egy nagyobb dobbantása is... Gera is 25 évesen ment a WBA-hoz és 30 évesen a Fulham-hez...
ui: amúgy az is esélyes, hogy soha többet nem fog hasonló gólt rúgni, viszont erre 80évesen is emlékezni fog és büszkén meséli az unokáknak, hogy "Nego elfutott a jobb szélen 2 szekrény méretű szerb mellett és vakon középre vágta a labdát.... én sarokkal picit igazítottam rajta, hagytam egyet pattanni, aztán ballal úgy ráakasztottam, hogy bődületes erővel, kifelé csavarodva a hosszú sarokban majdnem kiszaggatta a hálót... 60ezer magyar ünnepelt... 2-1-re győztük le ezzel a góllal a szerbeket"
-
mephi666
nagyúr
válasz
Soulfly842 #193742 üzenetére
...ezt írtam tegnap: tuti pörög rá most a gugli... egy ilyen Fulham, vagy Nottingham kaliberű csapatban el tudnám képzelni
-
mephi666
nagyúr
hát nem tudom, de ez a Sallai gól szerintem simán pályázhat a forduló gólja címre
megunhatatlan
-
mephi666
nagyúr
válasz
LyonnaisFan1 #193732 üzenetére
akadt a 2. félidőben vastagon balfaszkodás a kapunk előtt, ahol csak a szerencse mentett minket... egyébként elég jól kontrolláltuk a labda nélküli játékot... nem nézett ki ez olyan rosszul
15 éve ilyenkor simán nyeltünk 2-3 gólt úgy, hogy 200 volt a pulzusom... most viszonylag nyugodt tudtam maradni, mert éreztem, hogy "nem lesz itt baj" ...és ez szerintem kurvanagy fejlődés
Szoboszlai, Kerkez, Lang, Varga... mind hozták bőven a szintet... és Nego is jól elfutkosott a szélen, míg bírta szuflával... a kicsiket mostantól illene gyalulni...
-
mephi666
nagyúr
a munka neheze megvan, most már "csak" nyerni kell a csoportot
...előre aláírtam volna, ha valaki azt mondja hogy "itthon nyerünk a szerbek ellen" ...az, hogy mellé idegenben is hozunk 3 pontot, bőven az elvárás felett volt...
-
mephi666
nagyúr
...mit aludtam át, hogy 6perc a hosszabbitás?
-
mephi666
nagyúr
...jön Kata... meccs után pepsi-t kap, vagy egy kört a komplett szurkolótábortól?
...én most simán betolnám Nagy Ádám helyére a vaddisznónkat aztán lesz ami lesz
ha halunk, haljunk büszkén
-
mephi666
nagyúr
...na hát ennyi kapufa után pucsíthatna az egész védősor
Bolla a vakegér ...de oké, az előzőek után egálban vagyunk a mákkal
-
mephi666
nagyúr
válasz
LyonnaisFan1 #193714 üzenetére
...vagy Mucsit, hogy hazaküldje a szerbeket a bdskrvnnyjkba
-
mephi666
nagyúr
Lang szépen teleportálgat a pályán a megfelelő helyre, hogy közbenyúljon
-
mephi666
nagyúr
...melegít a kedvenc vaddisznónk is
tőle még a szerbek is megrettennek
-
mephi666
nagyúr
...mi a faszom má'? ...magyar válogatott? ...mit nézek most?
-
mephi666
nagyúr
válasz
cyberkind #193679 üzenetére
...mondjuk elég csalóka, mert elég sok múlik azon, hogy ki hány klubot járt meg és milyen játékosbázissal indult... valamint kapott készen 20-25 közti kész játékosokat, akik simán 10 évig a csapat bázisát adják, vagy vesznek a feje fölé ész nélkül csilliárdokért neveket, akikkel kezdeni se lehet semmit
...mondhatni az ilyen táblázat annyit ér, mint egy lepkefing
-
mephi666
nagyúr
válasz
grizlisandor #193670 üzenetére
...lassan valami sittesligát lehetne indítani: bundázók az asszonyverők és erőszakolók ellen
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #193651 üzenetére
kb mobil ekg meg ilyen all-in-one cucc, úgy rémlik...
-
mephi666
nagyúr
Spanyol-Skót: 11lövés, 1 kapura, 0 gól... mekktamás: 1lövés, 1 kapura, 1 gól
pff, erre visszavonták...
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #193627 üzenetére
...szembeszélben hugyozásban elég jó rutinunk kezd kialakulni idén
mondjuk a csirkék elleni szarvihar már sok lett, de a többit megoldottuk....
..na mire ezt leírtam, Robertsonnak lehet megsérült a jobb válla... folytatódjon szépen a szezon válogatott-szünet után, ugye?
-
mephi666
nagyúr
...ezt az újpesti gyepet a románok fosták így össze, vagy alapból ilyen gyönyörű?
-
mephi666
nagyúr
válasz
mephi666 #193611 üzenetére
...6:20-nál meg is jött a válasz: az első pl gólja előtt 3 nappal vették ezt fel
így nézve vicces ez a videó... poénkodik, hogy nem fifázik, mert ő "score in real life..." aztán szabadkozik, hogy "not yet... not yet" ...mármint hogy még nem rúgott gólt náluk, aztán 3 nap múlva ballal akasztott egy nagyon szépet
Matip nagy arc
hiányozni fog ő is, ha elmegy nyugdíjat alapozni
-
mephi666
nagyúr
HOT OR NOT? | Jota, Szoboszlai & Matip dispute initiation songs, haircuts & more!
...ezt valószínű nem a napokban vették fel, mert itt még amikor a tenisz jön szóba, azt mondja Szoboszlai, hogy "nem tud teniszezni, de szeret... mert a barátnője teniszezik" ...és ez már pár hete nem aktuális... hacsak nem szedett össze egy másik teniszező csajt... pl Anna Kurnyikovát
-
mephi666
nagyúr
válasz
sh4d0w #193602 üzenetére
...mai szemmel nézve igen, de 25 éve szerintem kérdés nélkül berakta volna bárki a válogatottba
sokat változott ennyi idő alatt a foci és a játékosok átlagos erőnléte, futómennyisége... anno azon a poszton szvsz a legjobbak közt volt, de a fiatalkori énjével egy Robertson-t se lehet már összehasonlítani... és nála azért akad sok jobb játékos a mostani felhozatalban
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Samsung LCD és LED TV-k
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest