- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
Peterhappy #198512 üzenetére
-
mephi666
nagyúr
-
mephi666
nagyúr
válasz
LyonnaisFan1 #198490 üzenetére
...pont erről láttam egyik nap egy összevágást
leküldte szépen
...ja év elején küldtem egy pakkot Fekete Mikinek, mert gyakran kóstolnak erőset... volt benne egy 2decis pálinka, amit carolina reaper-el megküldtem (nekem ebből 1 cent és leülök 10percre elmélkedni) ...Tibi rokonuk meg beküldött húzóra majdnem egy decit ...és konstatálta, hogy "valamennyire csíp is"
...átlag halandó annyitól meghal ott helyben... na, Szoboszlai kente ilyen lazán a pálinkát
-
mephi666
nagyúr
válasz
Phoen|x #198481 üzenetére
...tegnap délelőtt óta tolom én is
már a ma reggeli kávét is beelőzte 2 vodka
...asszony tegnap jobban szétcsapta magát: én kevertem a nőknek a cosmopolitan koktélt... de furcsa is volt, hogy a recept 4cl vodkát, 1,5cl cointreau-t, 1,5cl lime-ot és 3cl áfonyalét írt... és a pohár méretéből dupla adagot kellett keverni, amiben azért ott figyelt 1dl tömény
...első kör után finomítottam rajta és bőven több áfonyát tettem hozzá, de akkor se volt gyenge
-
mephi666
nagyúr
...asszem átkapcsolom magam Grealish módba
-
mephi666
nagyúr
válasz
Phoen|x #198450 üzenetére
...szívesen megkérdezném, hogy lett ausztrál létére Fulham drukker
...mert az oké, hogy egy sztár kicsit bővíteni akarja a követői számát azzal, ha pl barca, reál, united, cselszki, vagy akármi drukker lesz, aminek nagy a szurkolóbázisa... de pont egy középcsapat Fulham?
...lehet azt mondaná mindkettő, hogy "volt 15 éve egy kurvajó magyar játékos a csapatban, aki megszerettette velük a klubot"
#198451: amilyen eredményeket produkál nagyátlagban a csapat, kell a nikotin bőséggel
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #198430 üzenetére
a mostani cselszki meg? ...Gallagher próbál kreatívkodni, szalad előre-hátra támadni-védekezni, mindenki más meg fejetlen csirke módban
...jajj de fogok röhögni, ha eladják és a helyére vesznek egy üveglábú primadonnát százcsillióért
(...csak adnák már a 'poolnak a bdskrvstnt
)
-
mephi666
nagyúr
válasz
Tibiajax #198405 üzenetére
nekem csak az a kérdés, hogy "ha a Roma berakott volna 1 gólt a 91. percben, akkor jött volna a válasz perceken belül?"
...mert megcsinálták már... és ez a nem semmi, ha a hátrányt képesek így lereagálni pillanatok alatt... ekézik sokan a mestert, de ha folyamatosan képes +1 gólokkal lehozni a meccseket, az már nem lehet véletlen
...neked egy Bat Country-t küldök elalváshoz
-
mephi666
nagyúr
válasz
Ringman #198403 üzenetére
...mondom én, hogy Allegri egy géniusz
a meccset asszony karácsonyi manója nézte a teknősbékánkkal a másik szobában, míg én itt bebasztam machine head-et meg hasonló színvonalas zenéket hallgatva... nem akartam gyötörni magam
na de hogy +1 gólokkal lehozni rendre meccseket... ez már nem lehet véletlen... oké, hogy nézhetetlenül fos a játék, de a végelszámolásnál nem ezt nézik
-
mephi666
nagyúr
...az ég kék, a fű zöld, a Juve nyert 1 góllal
kérdés?
mod: na de akkor mutatok egy nótát, ami nálam az elmúlt évből a top-top-top ...nem most adták ki, de kb 1 éve találtam rá és azóta felküzdötte az első helyekre magát
bitang
-
mephi666
nagyúr
válasz
venember83 #198393 üzenetére
...ha ez 1-0 marad, neked is küldök nótát
részemről most jön pár nap szeszelés és "dalban mondom el"
"a melléktermék mindig rádrohad"
a sok 1 gólos győzelem mellett Allegri a melléktermék
-
mephi666
nagyúr
válasz
LyonnaisFan1 #198391 üzenetére
Five Finger Death Punch - The Pride
Zoltan Bathory clarified the meaning of the song. "You can be a zebra or join the Lyon pride. You have to rebel against your circumstances, laziness, and mediocrity—not the system."
óóóbasszameg, júliusban el kéne menni FFDP koncertre pestre
-
mephi666
nagyúr
válasz
LyonnaisFan1 #198383 üzenetére
...baromijó albumuk volt ez, amire a Mezmerize+Hypnotize párossal rádobtak még pár lapáttal
kb minden albumukról van több kedvencem... 6 éves fiunk is imádja az old school hollywood-ot, amikor a kocsiban megszólal, mert van benne az a hangeffekt, ami a "80 nap alatt a föld körül Willy Fog-al"-ban is volt, amikor a róka villogtatta a szemeit
ami nekem személyes kedvenc, az a Question
-
mephi666
nagyúr
válasz
sh4d0w #198375 üzenetére
ne tedd... küldök inkább itt mindenkinek egy jó nótát előszilveszteri ajándéknak
ezt meg kimondottan Tibinek, hogy fejlessze a német nyelvtudását, ha esetleg találkozna Thomas Müller barátjával... legyen miről beszélgetni
-
mephi666
nagyúr
...meccs előtt még ATWA-t hallgattam, de most bontottam egy sört és elindítottam a Forest-et
-
mephi666
nagyúr
Gipszjakab odabasz
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #198357 üzenetére
...ez a 'pool új kabalamadara, a kakadu?
-
mephi666
nagyúr
válasz
grizlisandor #198354 üzenetére
...aki nem Neco Williams csapatának blablablablabla
-
mephi666
nagyúr
válasz
Soulfly842 #198342 üzenetére
én 'pool drukkerként 1 embert tudnék mondani, aki miatt belenézek néha cselszki meccsekbe... de úgy tűnik ő is el lesz most adva
...csak sajnos nem a 'poolnak
...de azért CP-s képet rakok róla, mert így jobban tetszett
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #198336 üzenetére
come on Luton... kell az az X
...elhitték, hogy sétagalopp lesz a lutoni győzelem... 0-3-nál már biztosak voltak benne... aztán kaptak egy falatot, félidőt a tyúkszaros lutoni pokolból
-
mephi666
nagyúr
válasz
grizlisandor #198330 üzenetére
...nem az a baj, hogy eladják: adják csak a 'poolnak, örülnék neki...
de hogy annak a fosadék tottenhamnek?
...akkor már inkább egy Forest-nek, vagy Brentfordnak adnák el, akiknek szurkolni is tudnék...
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #198328 üzenetére
...jajj ne már... pont a purgatóriumba?
...ment volna inkább egy Brentfordba, amit utána a vállán visz és tart a középmezőnyben
-
mephi666
nagyúr
válasz
grizlisandor #198324 üzenetére
...csak olvasom az eredményt: verik Gallagher-t?
...mondjuk ő kemény, mint a szög... csoda, hogy eddig a pl-t simán hozza sérülés nélkül... még szaros nátha, influenza, koronavírus, cifrafosás miatt se volt kihagyása soha... ezért mondom, hogy kurvajól mutatna nálunk Milner utódjaként
egy játékos, akit nem lehet agyonütni se és mindig lehet rá számítani
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #198313 üzenetére
...zicsi a wishről rendelt KDB
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #198296 üzenetére
...Gerrard-al volt valami videó, ahol kérdezték, hogy kit választana be mindenképp a csapatába: egyértelműen Suarez-t mondta
"he's a beast" ...fizikálisan inkább CR7 felé húz, fejben meg Messi, amilyen gyorsan gondolkodik... sajnos csúszott bele pluszba egy kis Balotelli-s elmebaj is
...gondolom mindenki emlékszik a 10évvel ezelőtti védésére, amikor kiállíttatta magát vb-n... ott elég gyorsan át kellett futni az agyán az opcióknak: vagy biztos kiesés, vagy ő kiáll, a csapat -1fő, de legalább van minimális esély a továbbjutásra... bejött
...a vb egyik legjobb meccse volt, simán felért egy döntővel
#198297: igen jó plasztikai sebésze van az öreg hölgynek
-
mephi666
nagyúr
válasz
Citroware #198282 üzenetére
az ő eredményeiket azért nem a szél fújta össze
és CR7-et sem a szél fújta olyan magasra fejeléseknél, ahova kosárlabdázók szoktak ugrálni... 2 teljesen más egyéniség, ugyanabban a korszakban, de mindkettő a legmagasabb szint... vannak most is jók, de ennyire senki nem az
-
mephi666
nagyúr
válasz
cyberkind #198278 üzenetére
...haha, annyiért szerintem orosz rulett egy 25 éves, 1dimenziós, kész játékos, aki egyedül a lesajnált csigazabáló-ligában mutatott valamit
...nem mondom: gyors, technikás, de jobb védők simán leveszik, őt meg más posztokon nem láttam eddig aktívan melózni
ui: ha tippelnem kell, szerintem a kecskebaszók mosnak majd vele egy valag pénzt és megy pár éven belül keletre
-
mephi666
nagyúr
válasz
grizlisandor #198271 üzenetére
jövőre... úgy jövőre, ahogy én mindig jövőre elkezdek újra edzeni
-
-
mephi666
nagyúr
válasz
grizlisandor #198267 üzenetére
...akkor nem kell másnaposnak lenni: konstans végig kell inni pár fordulót, köztes időszakkal együtt... amíg tart a pálinka
-
mephi666
nagyúr
válasz
grizlisandor #198265 üzenetére
...alkoholt tartalékoljál holnapra, mert a lutoni pokolban nem lesz köszönet
-
mephi666
nagyúr
válasz
pendre54 #198255 üzenetére
...Varnyú Dóra barátja meg elég gyakran láthat káron Varnyút
-
mephi666
nagyúr
...na de ha a Sakál bedobta magát és nincs büntető, akkor nem járna egy sárga?
-
mephi666
nagyúr
...csirkék meg ilyen ütemben feljönnek 0:4ről x-re?
-
mephi666
nagyúr
válasz
Richard! #198223 üzenetére
...nem láttam, de ezt a legnehezebb meghatározni, mert ha nem jó szögben áll a kamera, rámondja mindenki, hogy "egyértelműen kint van" ...közben felülnézetből bőven csípi a vonalat
...na pöcsorrliszon remélem gyűjt tovább és takarodik
...most meg egy elmaradt BHA 11es kéz miatt
-
mephi666
nagyúr
válasz
grizlisandor #198200 üzenetére
...jó lenne még párszor megnézni a diadalt, mielőtt megtapasztaljátok a lutoni galambszaros pokolt?
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #198193 üzenetére
jól látom, ez hasonló felkar volt, mint Macca kezezése a TFC ellen, amire ott visszavonta a kopaszgeci Quansah gólját?
mindez közelről rárúgva? ...kitettek magukért: "véletlenül" megint a city-t hozták előnybe tévedéssel... nem akarják megtoldani a vádiratot n+1 rendbeli megvesztegetéssel? ...ennyire már nem lehet "saját magától hülye" a játékvezetés
-
mephi666
nagyúr
...na most meg volt oda-vissza 3 "fejetlen csirke futam" és nekiállnak varozgatni
...és adnak büntetőt 3 perccel korábbi kontaktra
...Hendersonnak ki kéne fognia
-
mephi666
nagyúr
...van itt móka a cselszki meccsen: bíró előhúzta a pirosat, majd "bocs, másik zseb, csak sárga"
...ez a Jackson meg egy Darwin-klón feketében
...erre a nyugger ad neki egy gólpasszt
...ami les... akkor jöhet egy gyors CP gól
-
mephi666
nagyúr
Poch erősít... a védelmen, nyugdíjas Silva-val... 1-1nél
-
mephi666
nagyúr
Kunkunku széjjelrúgta a luftot
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #198168 üzenetére
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #198168 üzenetére
...örökre el kellene tiltani az összes 'pool meccstől... hozzá képest még ratkinson is képes volt időnként nagy meglepődésemre tisztán lehozni 'pool meccset... ennél a ganénál ilyen egyszerűen nincs... TFC ellen belenyúlt, tegnap belenyúlt... csak ezen a 2 meccsen 3 érvényes gólt vett el és semmi szankció nincs
aztán olyan belterjes a szigeten a játékvezetői társaság, hogy ez a 43éves mocsok még vagy 15 évig biztos ott fogja rontani a levegőt, akármit is csinál...
-
mephi666
nagyúr
válasz
venember83 #198166 üzenetére
milyen szálkás karja van: testzsír 0%... rá nem sok ugrott a karácsonyi töltött káposztából
-
mephi666
nagyúr
válasz
BenHans #198164 üzenetére
Ibra is írt róla a könyvében
hogy pl mennyire figyelemmel kíséri a játékosait, mennyire ellentéte Pepnek... meg hogy kb megdögölhetett a pályán, Mourinhotól fapofa volt akkor is a reakció
egyszerűen tudta, hogy kiből mivel tudja kihozni a maximumot... ő rúghatott mesterhármast is, egy kisebb tapsot sem kapott
-
mephi666
nagyúr
válasz
grizlisandor #198156 üzenetére
ja, de amíg az Inter +2-3GK-val nyeri a meccseket, addig ő ragaszkodik a +1-ekhez, ezért is írtam őt
-
mephi666
nagyúr
válasz
grizlisandor #198154 üzenetére
Allegriball-al 3db +1GK-s győzelemmel simán felérnének top3-ba is negatív gólkülönbséggel
-
mephi666
nagyúr
válasz
Phoen|x #198152 üzenetére
...kb úgy kikapcsolt a Villa a 2. félidőben, mint mi... csak mi nem sz*ptunk 3at
Klopp és Emery karácsony alkalmából megmentette Ten Hag állását... jön nekik egy viszonylag laza január, majd február-márciusra a komolyabb csapatok... nem hittem volna, hogy eddig húzza ezzel a brigáddal
-
mephi666
nagyúr
válasz
grizlisandor #198146 üzenetére
...ő nem is produkált ilyen hisztirohamot
okosan piszkálni kellene ilyenkor, hátha nekiáll még portugálkodni és a helyére kerül... na jön az ajtony RashfORRd helyére?
-
mephi666
nagyúr
Brúnó idegállapotban, Evans meg elvégezte Onana helyett a melót
-
mephi666
nagyúr
válasz
grizlisandor #198141 üzenetére
...oda vissza megmutatják, hogy kell tátott szájjal beszaladni a faszerdőbe
tetszett volna, ha visszaáll a 2gólos difi, de szinte biztos vagyok benne, hogy lesz még itt gól mindkét oldalra... egy 3-4 is jó lenne a végére
-
mephi666
nagyúr
válasz
grizlisandor #198137 üzenetére
...tarolt, mint 1 hete éderszon... annyi difivel, hogy ő labdára ment... éderszon meg sárgával megúszta
...csúnyán nézett ki elsőre, de nagyon pontosan jött ki...
...na Garnacho a végére megérti a les fogalmát?
-
mephi666
nagyúr
...lesgóllal szépítenek
...hehe, visszavonás előtt volt 3 perc örömködés... erre kellett volna berúgni gyors a harmadikat és jött volna az összeomlás
-
mephi666
nagyúr
válasz
grizlisandor #198133 üzenetére
...asszem a 0-5öt és a 7:0t is ott élvezhette végig a united mezében feszitve
-
mephi666
nagyúr
....elég wtf, hogy Harvey elvett gólja után 2 órával (amit a tumultusban lesre lökött Salah miatt vettek el) Brúnó beáll szabadrúgásnál 1méterre a faszimitáló elé, 10méteres lesre
-
mephi666
nagyúr
...elárulok egy nagy titkot: elképzelhető, hogy Salah január közepétől 1 hónapon át nem fog Szoboszlainak passzolni... majd figyeljétek, hogy igazam lesz
origo felkészülhet a címlapos írásokkal: "Salah már 3-4-5 mérkőzés óta nem passzolt Szoboszlainak"
-
mephi666
nagyúr
...Endo nem egy égimeszelő, de kurva jó érzékkel ugrál fel és nyeri sorban a fejpárbajokat
...ez egyedül Traffordon múlt, hogy "nem egy unalmas 0-4 lett"
Jota is back
Diaz gólpassz se volt csúnya
-
mephi666
nagyúr
válasz
grizlisandor #198094 üzenetére
- ha a city szerez igy gólt: nem les
- ha a city kap így gólt: les
- ha a 'pool szerez így gólt: les
- ha a 'pool kap így gólt: nem les -
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #198091 üzenetére
...persze: ezért kellenek az ilyen gumiszabályok, hogy adott csapatok esetében majd alkalmazzák, másoknál meg nem...
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #198087 üzenetére
...nem hittem, hogy ratkinson után lesz nagyobb nyomorék... hát lett... -2gól eddig ma a számláján: ha Trafford már nem bírja életben tartani a hazaiak reményeit, majd ez a mocsadék megteszi
-
mephi666
nagyúr
...ezt vedd el te buzi, ha mered
...ezt a buzi gumiszabályt, komolyan nem hiszem el
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #198082 üzenetére
...na meg az a vicc, hogy az ilyenek meccseket vezethetnek, akikre kb minden 2. meccsen rá lehet húzni, hogy erősen befolyásolta, vagy befolyásolni akarta a végeredményt részrehajló ítéletekkel... pl 1 hete CP meccsen más bíró mellett éderszon megkapta volna a korai pirosát és épp az eltiltását töltené... nála meg belefért a favágás
itt meg a semmire -1 'pool gól (0-2-vel már kb eldőlt volna)
...mai meccs alapján, ha a Burnley kiesik a pl-ből, ez a Trafford maradni fog valami top10 csapatnál
-
mephi666
nagyúr
...na te kopasz geci, ezt mi a faszra vetted el? ...az összes 'pool meccstől el kellene tiltani ezt a majmot
Burnley legjobbja meg a kapusuk
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #198075 üzenetére
...pszt, ki rúgta a gólunkat?
...ez a makkarcú póltírni viszont nem jó ajándék volt karácsonyra... épp ezért az első 45ben be kéne rakni vagy 3at, hogy ne kelljen miatta aggódni
ui: ez a Burnley védelem akkora szita, hogy ma nem hinném, hogy megállnak 4 kapott alatt
-
mephi666
nagyúr
"keresd a balbekket a képen"
Szoboszlai csak csere... lehet adott neki a Klopp még egy félidőnyi pihit, hogy kipihenje a karácsonyi töltöttkáposztát, bejglit, zúzapörköltet
#198071: szerintem Owen a '98-2000 körüli formájával most is simán küldené a védők nagy részét hotdogért a büfébe
fejben is gyors volt, mellé kicsi, jó súlyponttal és kirobbanó sebességgel... míg nem sérült, kiemelkedő volt emiatt... ja és miután átlag szintre süllyedt, a gólképessége akkor is megvolt... ezzel a skilljével egy Darwin simán holtversenyben lenne Haalanddal a gólkirályi címért
-
mephi666
nagyúr
válasz
grizlisandor #198021 üzenetére
...erről szólt az egész: belebasszuk 20ról a blokkba, majd messziről nézzük, kényelmesen, ahogy kontrázgatnak a farkasok... nincs más megoldás: át kell dobni Gallagher-t a 'poolnak (aki azért futkosott becsülettel ide-oda a meccsen) és a nulláról újjáépíteni a csapatot
...alapvetően koncepció kellene: nem láttam, hogy mégis milyen elképzelés alapján akarna nyerni a cselszki... fejetlen csirke módjára futkosás ment végig (és ez itt már az edző hibája, mert egyénileg szerintem megvannak a képességek bőven, amivel eredményt lehetne hozni)
-
mephi666
nagyúr
...eltanulták a hombár-védelmet?
-
mephi666
nagyúr
...ennek a Jacksonnak olyan feje van, hogy mehetne simán a következő kampókéz filmbe főszereplőnek
ránéz a bíróra és instant sárga
#198012: oké, ebben erősen benne volt a búzavirág stirling oscar-díjas alakítása is
mehet a szilveszteri kabaréba
-
mephi666
nagyúr
válasz
grizlisandor #198010 üzenetére
...komolyan nincs var?
...csak a 2. félidőre kapcsoltam be, de ez a játékvezetés fosabb, mint a tegnapi
....egyébként simán szűrhető a meccs 99%a a tv-s élő kép és ismétlés alapján is... nem is értem miért kell ekkora feneket keríteni a varnak
-
mephi666
nagyúr
....na hát ez a lerángatás is megérne egy videjózást
-
mephi666
nagyúr
...dikk egy kéz
...mi a faszra van a var?
...na hát ezek a farkasok éhesek így karácsonykor
-
mephi666
nagyúr
válasz
bandus #197989 üzenetére
csak ezt a szezont nézve szerintem 1 tucat olyan szituációt fel lehetne hozni, amikor a 'pool kárára egyértelműen hibáztak... csirkék, united, Arsenal ellen emiatt pontokat buktunk... beintett les, amikor nem is volt az, egyértelmű kezezésekre elmaradt büntetők... valamint ott volt egy halom jogtalan piros... és amikor már az a csapat is elismeri a bírói tévedést, amelyik nyert az eseten, ez nem csak ilyen "fotelból való köpködés" a játékvezetésre... oké, hogy benne van, hogy néha a csapat javára tévednek, máskor meg a kárára, de amikor a var korszakában folyamatosan a csapat kárára döntenek, az több mint gyanús (közben megint "véletlenül" másik csapatnak kb kizárólag a javára...)
csak pár igen durva:
csirkék ellen Diaz érvényes gólja, amit elvettek: -2 pont (vagy -3)
united ellen egyértelmű kezezés: -2 pont
Arsenal ellen egyértelmű kezezés: -2 pont
TFC ellen Macca felkarját érte a labda egy gólnál fél perccel korábbi szituációban (ami nem kéz), ezért elvett gól: -2 pont (mondjuk ez fáj legkevésbé... max annyiból, hogy Quansah megérdemelte volna azt a gól)...plusz instant piros Jones-nak, 1perc alatt 2 sárga Jota-nak (a semmire, mert 0kontakt szituációk voltak), Van Dijk-ot is olyan miatt állították ki, amire más maximum sárgát kap
...nézzél 'pool meccseket... ritka az, ha nem szopat minket a játékvezetés
-
mephi666
nagyúr
másképp vélekedett William Saliba, az Arsenal védője a meccs lefújását követően, amikor a vegyes zónában faggatták az esetről.
„Persze, hogy tizenegyes volt, de nem én vagyok a játékvezető” – fogalmazott szokatlan őszinteséggel a francia védő. Nem meglepő módon egyetértett vele Jürgen Klopp, a Liverpool vezetőedzője is.
„Nyilván láttam az esetet és biztos vagyok benne, hogy majd jön valaki, aki elmagyarázza, hogy ez most éppen miért nem ért tizenegyest, csak azt nem tudom, hogy fogja ezt megtenni.
...szabálykönyvben szerintem van egy ilyen bekezdés:
- ha a 'pool javára kellene büntetőt ítélni, akkor az nem büntető -
mephi666
nagyúr
válasz
grizlisandor #197975 üzenetére
...aszondod kettős emberelőnyben vezettek és kijött belőle a klasszis, hogy tovább növelje az előnyt?
-
mephi666
nagyúr
Haver műesés, reklamálás, 2. sárga? ...naaaaa?
persze hogy nem
Salah meg reklamálásért azonnal sárga... persze... a jó krvanyátokat
-
mephi666
nagyúr
....ááábazmeg ezt a kapufás kontrát
ui: ezt Sárának el kellett volna önzőzni
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Samsung LCD és LED TV-k
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Bomba ár! Dell Precision M6700 i7-3740QM I 16GB I 500GB SSD I 17,3" FHD I K3000M I Cam I W10 I Gari!
- IPhone SE(2022) 64GB Aktiválatlan! ÚJ! Független! 12 Hó Jótállás!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest