- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- iOS alkalmazások
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A profit csak játék a Red Magic 10S Prónak
- iPhone topik
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
-
Mobilarena
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
KisTücsök #119772 üzenetére
Talán nincs itt akkora forgalom, hogy külön topikot eltartson, csak most épp volt egy jó meccs.
Nincs azzal baj, hogy magyar meccset néz valaki, (én is nézem a válogatott meccseket is) mert azért a nemzeti csapat sok érzelmi töltetet hordoz, de azt is el kell fogadni, ha valakit egyáltalán nem érdekel ilyen-olyan okokból a válogatott.(#119776) itouchfan: pont én szoktam Zsuzsit meg Szalait "védeni". A 10 évet is én írtam nemrég.
A többiekkel és a túlfinanszírozott rendszerrel van a baj, és igen, sok emberből gyűlöletet vált ki az, hogy mennyi pénz pumpálódik ebbe a fociba. Ékes példája lehet pl. egy Varga Roland, aki nem megy/ment ki külföldre, mert itthon jobban keres, mint, amit kint keresne a teljesítményéért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged