Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bluetooth-headsetekről általában
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
máyköl
veterán
Értem én, hogy fiatalosításás meg spanyolosítás, de mi folyik a RM -nál?
Már hivatalos, hogy Vinicius JR a Castilla játékosa lesz még a szezonban, nem a felnőtt csapaté.
Elment Theo Hernandez, Kovacic, és Ronaldo is. Érkező: Courtois.Már a tavalyi szezon elején is mondtam, hogy kuka lesz az év, mert nincs minőségi csatárunk, Morata -t senkivel nem pótoltuk. Erre most elmegy egy évi 50-60gólos Ronado, és nincs érkező támadó. Benzema, Borja Mayoral csatárkettős. Gratulálok a vezetőségnek.
Hazard édesapja szerint pedig közel volt az egyezség, de Lopetegui nem tartott igényt Eden -re.
Kovacic -ot sem pótolta senki... Mint ha direkt csinálnák, esküszöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI MINI 3 PRO DRONE ELADÓ/ DJI BESZÁMÍTÁSA LEHETSÉGES
- LEGO Speed champions Készletek eladó
- Új Bering Ceramic Line kerámia betétes alkalmi női karóra zafír üveggel
- Eladó De Agostini Halálos Iramban prémium modell (1/43)
- Toledo használt 4/4 klasszikus gitár új húrokkal masszívabb gombokkal Hódmezővásárhelyen
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- DUALSHOCK 4 WIRELESS Controller PS4 / használt állapotban / 3 hónap jótállással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest