Új hozzászólás Aktív témák
-
Most már pár hete tesztelgetem és egy elég általános és sok forrással rendelkező témáról (második VH) írt egy olyan 30 oldalas fogalmazást amiről a legtöbb érettségiző csak álmodni mer. Nem csak az adatok stimmeltek 9x%-ban hanem stilisztikailag is nagyjából rendben volt, egy két helyen csúsztak el a ragok.
Ezzel tényleg szakmák fognak kihalni rendkívül gyorsan.Tegnap pl egy szakorvosi anyagot fordítattam vele angolról magyarra az egyik katalógusunkhoz és azt tapasztaltam, hogy a google translate-et kenterbe veri, a szakfordítónál akivel eddig dolgoztattunk meg magyarosabban, olvashatóbban fogalmaz. Nem mellesleg ingyen.
Én nem azt mondom, hogy holnap ez már elmosogat helyettem de tényleg félelmetes a tudása.
Míg a gépek anno elvették a fizikai munkások kenyerét, addig ez a szellemi munkásokét fogja elvenni. Kérdés, hogy tömegek számára mi fog maradni...?
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged