Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Kíváncsi leszek mennyibe fog kerülni mire ideér, ha idér egyáltalán. A 150 wattos verzióra 368 dolláros árat írnak. Az nálunk 250+ ezer lesz akkor?
#4 Gerybut
Ezt sose értettem. Miért vannak mindig olyanok akik minden fejlődést feleslegesnek tartanak? Minek a 8, 16, 32, 50, majd 108 megapixel, minek a 6,8, most meg 12 giga ram, minek a 2,4,8 magos proci, minek a 20,30,50,120w-s, stb töltés. Ha rajtuk múlna még mindig 1 magos procik, 256 mb ramok, és vga kamerák lennének a telefonokon.
-
aRm1n
aktív tag
Majd ha a Teslámat is fel tudom tölteni az iPhone-om töltőjével...! Akkor szóljatok!
(Egyik sincs és nem is lesz
)
-
enginev3.0
félisten
"a pletykálók jófajta"
Ez most komoly, egy szakmai oldalon?
-
TeeJay
félisten
12A az finom
Maradok a 18-24 wattos töltés mellett maximum ahol 2A átmegy Blitzwolf 1,8 méter hosszú kábelen gond nélkül
12V x 2A = 24 watt nekem elég bőven -
Gerybut
tag
Na megjöttek a gyorstöltés haterek
"minek? csak tönkrevágja az aksit!"
"miért ekkora a kijelző? péklapát tepsi, a mini meg megszűnt"
-
kbyte1024
veterán
válasz
aprokaroka87 #2 üzenetére
Gyorstoltes, gyorstoltes, gyorstoltes
-
aprokaroka87
nagyúr
Engem csak akkor érdekel majd a gyors töltés, ha mire kimondom hogy gyors töltés, már fel is tölti.
addig engem ne akarjanak kábítani ilyen dolgokkal ;) -
Usgyi
aktív tag
Nem is értem eddig hogy tudtam élni 240W-os töltés nélkül...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest