- iPhone topik
- Macrodroid
- Magisk
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Juan D
tag
1ébként Soltek 85SL SD-C
A régi felfogatással sikerült valahogy, igaz kicsit + kellett feszítenem, de így + stabilabb.
De azért köszi mindenki!!!
[Szerkesztve] -
Juan D
tag
Már +oldottam.
-
harry
veterán
Vagy ha esetleg lemondasz róla: Bővebben: link
-
harry
veterán
boltban nem tudod kicserélni?
Vegyél hővezető ragasztót: Bővebben: link
- Hővezető ragasztó két komponensű német borda ragasztó 800 Ft -
Juan D
tag
Sega!
Nekem olyan probélmám lenne, hogy van 1 NB47-em, de az alaplapi felfogatásom nem olyan. A 2oldali ragasztó szalag szerintem nem 100%-os, ezért kérdem én, tudtok-e valami ötletet, hogy hogyan fogassam fel???
Köszi!
JD -
clayman
aktív tag
Nem is offtopic annyire, tehát jobb mint az a kis légykaki gyári amin viszont venti van? Mert most nagy getridofit feelingem van mert az csapja a legnagyobb zajt a gépben.
-
I_Am
veterán
-
montaron
tag
lám van más is aki buherálja..
igen elfér szerintem, az a7n8xen elég szük a hely de elfért szépen... kicsi tilitolizni kell az NB 47 két tartópöckénél hogy belődd a megfelelő távolságra, de rámegy... -
clayman
aktív tag
Üdv!
hasonló kérdés: Abit AN7 - ezen ugyebár még aktív és elég rosszul hűtő NB cooler van, le szeretném cserélni, Zalman NB47J-re
Ezzel egyidejűleg vennék egy 7000a-cu -t is.
Kérdés hogy elférnek egymás mellett?
[Szerkesztve] -
zsommi
senior tag
én csak azt nem értem, hogy ha működik vmi akkor azt miért kell b*sztatni???
de ha már egyszer leszedted a bordát, akkor mire gondoltál, hogy az a paszta beton??egy zsepivel le lehet törölni...de ha már egyszer ez van, akkor csiszold meg, és tedd vissza, biztos jó lesz a ''nagy Zalman''mellé.., hisz csiszolás után még kisebb lesz...
-
montaron
tag
lehet hogy megcsiszolom..
-
montaron
tag
elb*sztam a régit... több helyen olvastam hogy némelyik a7n8x NB alatt igencsak gyenge a paszta (kinai srác keze csak odapöttyintette)...no mondom megnézem hát. igencsak ez volt itt is, és amikor le akartam szedni a régi ragacsot, ami kellemesen rajta volt a bordán, megkarcoltam a borda alját 1-2 csíkon... és igy már az a borda nem ugyanaz a borda...nem?
-
montaron
tag
Oda fér a zalman NB hűtője vagy kicsi a hely? tud valaki segíteni? mert az NB hűtő 4,7 cm magas, de csak a közepén... szerintem necces...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- Trollok komolyan
- sziku69: Szólánc.
- iPhone topik
- Macrodroid
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ID-COOLING Space SL360 White 360 mm ARGB CPU vízhűtés
- 0 perces Cooler Master MasterBox MB600L V2 Tempered Glass! SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)! ÁRON ALUL!
- ASUS ROG STRIX 1000W Aura moduláris táp eladó /Garanciás/
- Zalman R1 White - Ha valami egyedire vágysz 2.0! - elkelt Corvin021 kollégána, értékelésre vár
- Aluminium hűtőborda 105 x 52 x 10 mm - VGA backplate hűtés - ELADÓ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W Zalman
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest