Hirdetés
- Mobiltelefon rövid tesztek, vélemények, összehasonlítások
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mozgás közben is megtalálhatod az Apple új nyomkövetőjét
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
Aktív témák
-
montaron
tag
na egy fel...
-
montaron
tag
persze.... hangfalteszten is végigmentem... (a VU meteren szépen feldobja a zöld csikot, de a hangfalon nem jön a fehérzaj...) tényleg a hangfalteszteken minden csatornánk ''sziszegnie'' kell vagy sipolhat is.. mert egyszer középső nem sziszegett, hanem sípolt...
a 4.27 es driverben nem találtam olyan beállítást, mint amelyről más topikokban irtatok, hogy create LFE, meg create center.... itt csak az az ominózus LFE crossover freki van..... -
montaron
tag
Segítségeteket szeretném kérni. A7N8X és sounstrom probléma miatt, 4.27es driver van fenn, Lineout,Rear,Subcenterbe analógon bedugva a hangfalak, először nem jött hang a sub-centeren, aztán volt driver le és felinstall, ismét a probléma sőt volt olyan, hogy egy csatornára kiadta az összes jelet (bedugtam az erősítőbe egy RCAt, és bárhova dugtam a 6 csatornás bemeneten mindegyiken jött a hang), aztán megprószáltam az Nvswap progit, igy lett hang a subon meg a centeren, de a jobb oldali rearen nem jön hang.
Hallottam hogy az is probléma lehet, hogy a front panel audió rá van kötve az alaplapra, és az eredetileg ott lévő jumpereket vissza kéne tenni....
vagy próbáljak korábbi drivert? 3.13as, 4.24 es?
esetleg eredeti realtek driver? feltettem a wdm_a3.62est, de az xp minden induláskor keres egy multimédiás audiovezérlőt... nvidia drivernél ez nem volt...
KÖSZÖNÖM!
Aktív témák
- ddr4 2x16gb min. 3200mhz keresek!!!
- Kingston Fury Beast 128GB (4x32GB) DDR5 RAM eladó ( külön akár 2x32GB is)
- Új, bontatlan Kingston 8GB DDR5 5600MHz CL40 - 2 év garancia
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 99 hó garancia
- SK Hynix 2x8GB so-DIMM DDR4 RAM 3200 mhz zsír új, laptopból szedve
- Dupla Lencsés PTZ Biztonsági Kamera 2.4/5G Dual Band Wifi Kamera+128gb mermoria kártya
- Xiaomi Redmi 13 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Poseidon D60 Dolby Atmos hangprojektor távirányító nélkül / 12 hó jótállás
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi