- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
montaron
tag
na egy fel...
-
montaron
tag
persze.... hangfalteszten is végigmentem... (a VU meteren szépen feldobja a zöld csikot, de a hangfalon nem jön a fehérzaj...) tényleg a hangfalteszteken minden csatornánk ''sziszegnie'' kell vagy sipolhat is.. mert egyszer középső nem sziszegett, hanem sípolt...
a 4.27 es driverben nem találtam olyan beállítást, mint amelyről más topikokban irtatok, hogy create LFE, meg create center.... itt csak az az ominózus LFE crossover freki van..... -
montaron
tag
Segítségeteket szeretném kérni. A7N8X és sounstrom probléma miatt, 4.27es driver van fenn, Lineout,Rear,Subcenterbe analógon bedugva a hangfalak, először nem jött hang a sub-centeren, aztán volt driver le és felinstall, ismét a probléma sőt volt olyan, hogy egy csatornára kiadta az összes jelet (bedugtam az erősítőbe egy RCAt, és bárhova dugtam a 6 csatornás bemeneten mindegyiken jött a hang), aztán megprószáltam az Nvswap progit, igy lett hang a subon meg a centeren, de a jobb oldali rearen nem jön hang.
Hallottam hogy az is probléma lehet, hogy a front panel audió rá van kötve az alaplapra, és az eredetileg ott lévő jumpereket vissza kéne tenni....
vagy próbáljak korábbi drivert? 3.13as, 4.24 es?
esetleg eredeti realtek driver? feltettem a wdm_a3.62est, de az xp minden induláskor keres egy multimédiás audiovezérlőt... nvidia drivernél ez nem volt...
KÖSZÖNÖM!
Aktív témák
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HP EliteBook 835 G7 AMD Ryzen 5 4650U
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest