- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- iPhone topik
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Aktív témák
-
Integra
titán
na megtaláltam amit mondtál:)
166 van cpunál, system meg agressive-re van állítva, és a memória 7-5-5-3 fentről lefelé. szubjektív gyorsabb lett.
milyen diagnosztikai progival nézzem meg a beállításokat? ami számomra is érthetően az arcomba tolja hogy mi mennyin fut éppen, meg hogy rendesen sikerült e beállítanom a dolgokat?:)) -
Integra
titán
haliho
na arra rájöttem közben a nagy kavarodás között, hogy ez egya7vn8x-x alaplap, vagyis nincsen rajta dual memória támogatás.
ennek ellenére akkor sem vágom a témát, a barton az 333-as fsb-s, az alaplap is, vagyis, 333-on kéne működjön a memóriával is.
gondolkodom azon hogy megpróbálom a memóriát is 400 helyett 333-on futtatni, és akkor a CAS latency-nek elméletileg lejjebb kellene mennie mondjuk 2.5-re.
gyorsabb így mintha a memoria meg menne 400-on?
egyáltalán képes a 333-as fsb meg proci mellett 400-on ketyegni? -
Integra
titán
szegény szomszéd kissrác is ezzel a deszkával szopik. vagyis én, mert nekem kell baszakodni vele:)
szóval van benne egy barton 2500+ meg egy 512 mb 400-as samsung memória.
az istennek sem akar menni 333on az alaplap meg a proci, míg a memóra sem hajlandó 400-on menni.
csak akkor megy stabilan a gép, ha 166-on van az fsb. teljesen mindegy hogy a deszka fsb-jét állítom arra amire kitalálták, vagy a memóriájét amire kitalálták, szétfagy, aztán ráadásul várni is kell, mert elszáll a kép és időbe tellik míg visszaáll, hogy egyáltalán valamit látni lehessen..
nonsense szvs:((
és már nem tudok mit kitalálni, visszavitetem a gépet aztán baszakodjanak vele a boltban. ennek a gépnek azért elég szépen kéne futnia, olyan mint egy beszívott junker kb... ennél még az én kis gyengus palominom is ezerszer gyorsabb...
valami 5let?
Aktív témák
Hirdetés
- The Legend of Zelda - Megvan a film két főszereplője
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motoros topic
- Nintendo Switch 2
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest