- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
- Körvonalazódnak a Xiaomi 16 specifikációi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Kipróbáltam ezeket az időzítéseket amiket írtál, 3-4-4-8 1T-n kezdtem és belőttem a többit úgy ahogy írtad, hiába minden, azonnali halál amint 3d alkalmazás indul. Most Wanted-el próbáltam, ki a garázsból, kép elő, és azonnali fagyás. 2T-ben is néztem ugyanígy, ott még a kép se jött elő...
-
törölt tag
A proci az nem gáz, 3Ghz-et megy. Amúgy ha kiveszem az egyik ramot akkor megy 500-on, kicsivel felette is 1T-ben. 2T-re meg már nem akarom visszavenni, nehogymár 2T-n menjen a gyári órajelen egy tuningram(nak mondott valami)... Egyébként mostmár értem mit kell állítani, összenéztem az everest-el, köszi a tippeket! Megpróbálom így.
[Szerkesztve] -
törölt tag
Ja, ezeket már végigzongoráztam természetesen
Csak valószínű általam nem ismert módon fogalmaztál, mert én ilyeneket kerestem:
tRC= 15/14
tRFC= 18/16
tRRD= 3 ( és az a lényeg !!! )
Ezt még próbáld ki.
Ilyeneket meg nem találtam a saját kis listámban. Meg a memóriákhoz nem nagyon értek, azt tudom hogy mennyi a 2.5-3-3-7 meg hogy hány T, meg hány mhz, de a többi időzítést sosem piszkálom, ugy vannak ahogy a lap állította be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest