Új hozzászólás Aktív témák
-
-=Berkut=-
csendes tag
Hali!
1. igen
2. igen
3. Bővebben: link
4. Bővebben: link vagy Bővebben: link
[Szerkesztve] -
-=Berkut=-
csendes tag
Hali!
nRu3!
Nem azt mondtam, hogy nem jó bármelyik lap nekem csak vannak amik szimpatikusabbak.
Az MSI is jónak tűnik, de volt egy K7-es lapom tőlük és azon úgy két év után (no tunning) az összes elco (elektrolit kondenztor) teteje kinyilt mint a tubarózsa..Azt azért hozzá kell tennem, hogy addig nagyon ''fain''-ul (jól) működött a cuccos. Ez valszeg egyedi probléma lehetett, de egy kissé bizalmatlan lettem a gyártóval kapcsolatban.
Sir Riccio !
Nálad a C&Q és a tuning egy időben, hogy tud működni?
WLAN kártyát kaptál hozzá?
HERR Z !
''.sőt a PCI-E 4x slotába téve a VGA-t!!!!! lehet SLI-zni iscsak egy hidat kell szerválni...''
Ebben biztos vagy? Szvsz ehhez a chipset-en kell ejteni egy kis forrasztást (NF4U->NF4SLI) DFI módra. A 4X-es slotba, hogy megy be a VGA?
A hidat csomagolják a legtöbb NV PCIE-s kártyához. -
-=Berkut=-
csendes tag
válasz
Sir Riccio #36 üzenetére
Kösz ez tényleg megnyugtató. Írtad, hogy a két nagykerben vannak Gigabyte NF4U-s lapok, a kettő közül melyik?
-
-
-=Berkut=-
csendes tag
válasz
Sir Riccio #22 üzenetére
Hali!
Lehet tudni, hogy melyik típusból van nekik és milyen árban? K8N Ultra 9 / K8NXP-9
[Szerkesztve] -
-=Berkut=-
csendes tag
Sziasztok!
Megtudná valaki mondani, hogy mikor lehet majd Mo.-n Nforce4 Ultra alaplapot kapni? Gigabyte, MSI, ECS
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SkyShowtime
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Black Myth: Wukong
- Autós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen autót vegyek?
- Stellar Blade
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged