- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Videón vagánykodik az ultrakecses Motorola Edge 70
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
- Október 14-től kapható a Telekom T Phone 3 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
SamWarrick
csendes tag
válasz
SamWarrick #1790 üzenetére
Az előző hozzászólást kiegészítve, szétkaptam, egészen pontosan egy PixArt PAN3305DK-H érzékelő dolgozik benne. Amire fórumon panaszkodnak, hogy alacsony sebességen (~1.27 m/s) követ csak pontosan. Ez engem World of Tanks közben túlzottan nem zavar, szóval alapjában véve elégedett vagyok, csak nem azt kaptam amire számítottam.
-
SamWarrick
csendes tag
Üdv emberek!
Sokáig nézelődtem új egér után, sokat olvastam szenzorokról, fogásokról, mindenről, ami egér. Lézer kontra optikai témák böngészése után megtaláltam a nekem való A4Tech X7 egeret, az Avago ADNS-3080 optikai szenzorral szerelt X-748K típust.
Erről a szenzorról jókat írtak, ezért választottam ilyen egeret.
A meglepetés az egér kicsomagolása után ért, az egér alján egy apró lyuk fogadott! A lengyel fórumokon (ránézésre arrafelé kedvelt márka az A4Tech) később kiderült, hogy újonnan PixArt szenzorral kapható ez a típus.
Pont a szenzor miatt rendeltem ezt az egeret...csak szólok, mást ne érjen meglepetés.
Új hozzászólás Aktív témák
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S25 Ultra Jetblack 12/256 GB Új,6 hó gari!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest