Új hozzászólás Aktív témák
-
Ermi11
csendes tag
Tegnap vettem egy A4Tech X-755FS X7 egeret. Ma gyorsan vissza is vittem. Mivel először volt ilyen masinám (eddig egyszerűbbek voltak) tetszett a DPI állítgatása, kényelme. Nagyon jó a gombok programozhatósága, az egérkurzor stabilan a helyén van. Az oldalsó gombok nekem rossz helyen voltak, de gondoltam, majd megszokom.
Úgyhogy nagyon örültem neki.... az első játékig!
Már előtte is éreztem, hogy a görgő valahogy furcsa. Tekerésnél nem volt stabil, hol egyet, hol többet pattant, kb. minden második fordulatnál különösen előre megszorult.
Nyomattam egyet Crysissel. Fegyver kiválasztásánál gyakran volt, hogy nem a következőt, hanem másodikat vette elő a muki.Ez volt az első A4Tech egerem, nem vonom le a következtetést a gyártóval szemben. Szerintem hibást fogtam ki. Most visszatettem a 6. éve használt egerem. Ütött kopott, de legalább rendesen működik. Sőt! Teszkóban brahiból vásárolt (1700 ft) Technika vezeték nélküli egeremnek jobb a görgője.
Talán majd választok típust, fogalmam sincs melyiket.Az egér szolgáltatásai jók lennének, de a kivitelezés...
Nem tudom melyiket válasszam ezek után.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mozilla Firefox
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- CNC topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Filmvilág
- Egy módosított állománnyal több GPU-ra is engedélyezhető az AMD-féle FSR 4
- Milyen TV-t vegyek?
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5530 165Hz
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest