Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Hivatalosnak tűnő képeken a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
severance
csendes tag
Szevasztok!
Aki nem tudna dönteni milyen egeret vegyen, annak csak ajánlani tudom ebben a kategóriában az XL-747H -t!
Több mint másfél éve ilyen rágcsálóm van, most selejteztem le a régit mert az sajna már eléggé rosszalkodott. A görgő nem úgy működött ahogy kellett volna és a bal egérgomb alatt egy pöcök le volt törve. Szétszedni nem nagyon akartam mert jól bele vannak pakolva a cuccok alig lehet hozzá férni.Tegnap megjött az új csoda (747h) és remélem ez is legalább addig bírja mint az előző
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Xbox Series X hibátlan működéssel
- PS5 BF6 +PS portal fekete bontatlan újak..
- Eladó Gigabyte Aorus RTX 3070 8GB /Jótállással!/Dobozos!/Posta ok!/Beszámítás!
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1660 Super, Ryzen 5 5500, 16GB RAM, SSD) Beszámítás! (39)
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G531GU / I5 93300H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest