- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- Mobil flották
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
boogie84
veterán
válasz
killer095 #1585 üzenetére
A másik hogy játékok közben a makrózható gomb vagyis a 7-es számú a görgő mellett nem ugy mukodik ahogy szeretném! ha (bf3) belenagyitok a fegyver scopjába akkor a gomb nem reagál ha csipőbol lövök akkor igen ez miért van? havernak egy 50BH tipusu van és azon működik!
Ez a mostani egeremen nekem is így van. Az előző x750f-nél működött akkor is ha a jobb gomb le van nyomba, ergo ha célzok. Egyenlőre nem jöttem rá hogy kell megcsinálni.
Ami viszont fontos lehet neked a bf3hoz, h azzal a 3 4 golyóval amit leadsz az acog használatával semmire sem mész főleg ha normál módban játszol. Ezen felesleges fennakadni.Ha rájössz bevéshetnéd a topicba a megoldást, mert kíváncsi lennék rá. Macrot nézegettem az if paranccsal h jobb gomb lenyomva és akkor lő, is lő de ehhez és parancs kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Béta iOS-t használók topikja
- Vicces képek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- sziku69: Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Razer Invicta Elite kétoldalas gamer egérpad (RZ02-00860100-R3M1)
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Fractal Design Core 2500 ADATA 600W
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest