- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco F7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Poco X6 Pro - ötös alá
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rica
senior tag
Köszi még egyszer!
Valakinek hirtelen felindulásomban azt tanácsoltam, hogy ne 4*512-őn keresztül bővítsen 2 gigára, mert a négy modul miatt nem fog tudni rendesen tuningolni (A8N-E). Lehet, hogy hülyeséget mondtamKb nyárra akarom kipofozni a konfigomat, lehet, hogy én is jobban járnék, ha akkor olcsón vennék még két ilyen ramot ?
-
DeltaPower
addikt
nemhogy a 250es határt, még 240et se. 235 körül tudtam stabilizálni
166ról indítva szintén nem jutok semmire. (mod) feszelés se hatja meg a ramokat, azóta egészen 2,9 voltig próbálkoztam.
most ha minden igaz nekem is csere lesz 2x1 gigára, meglátjuk azzal mire megyek. proc előző tulajnál aszem 2800ig ment fesz emelés nélkül, tehát valszeg nem az a korlát. -
Rica
senior tag
Szerinted az én Asus A8N-E lapom sem kedveli az A-DATA tuning ramokat? Azt tudom a deszkáról, hogy 230 fölött nem eszi az 1T, de 250 fölé a leglazább időzítésekkel és egészen 3,0 Volttal sem megy, csak ha visszaosztok 333-ra, úgy a procot bírja, az előző 270-en stabil volt. Fontos lenne, mert most váltok ramot és ehhez igazítanám. Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- EAFC 25
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- Bomba ár! Dell Latitude 7490 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest