- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
mzprox
aktív tag
Hibásan jelentek meg ill. hiányoztak texturák.
mondjuk ez a kártya nem sokáib volt nálam hűtés nélkül, mert ventivel vettem csak kipróbáltam hogyan bírja a passzív hűtést. Miután egyszer ilyen csúnyaságot csinált (és a borda tűz foró volt) inkább rátettem a ventit.
[Szerkesztve] -
Gorneck
legenda
:O:O:O:O utálom a patthelyzeteket ilyenkor a legrosszabb...idegölő! De akkor is csak a bordacserével bizonyosodhatsz megróla mi is a gond! Haverom 9500öse hasonlóképp szált el de azon tuti a memó gond (Nagy és színes négyzetek ötszöge...stb), sztem a plussz 4 pipe softmod miatt!
-
Gorneck
legenda
''borda újra illesztés és mehet, ha nem hibázik 2-3óra után 3dmarkban akkor talán nem is fog!'' Csináltad már? No mert pl nekem a Sapphire 9600xt-mről simám leugrott a borda...pedig csak nézegettem a drágaszágot...
Figyu divot! Rakdrá a Zalman amit Alvin is mondott és én is, egy próbát megér vagy keresd meg Rudit!
[Szerkesztve] -
Gorneck
legenda
Csak azé nem értem a dolgot, mert ha a gpu melegszik akkor kisebb pöttyök jelennek meg a képernyőn és össze-vissza, de ezt te is tudod! Ez meg ''rendezett''! Marad a teszt kínozd meg egy kicsit pasztázd újra, borda újra illesztés és mehet, ha nem hibázik 2-3óra után 3dmarkban akkor talán nem is fog!
-
Gorneck
legenda
Bocs nemvettem észre a linket...
Ez olyan mintha a pipe szarakodna, az meg a memóhoz tartozik ha nem tévedek?! Nem olvastam végig a topicot...ezt húzva csinálja? Ja és nem váltsd le a kártyád! Ha csak nem a teljesítményed szeretnéd feládozni a szűrők nyújtotta ''előnyök'' miatt, akkor hajrá...
[Szerkesztve] -
Alvin_ti4200
félisten
Hát én ilyen hibákat még sehol nem láttam a környezetemben, úgyhogy passz. Drivergond nem hinném, hogy lehet, mert akkor nem kéne neki 3 óra, hogy hibázzon. Egyértelműen hűtés szvsz. A tulajjal azért közöld, hogy mi a helyzet előre, nehogy rád fogja, hogy te rontottad el a kariját:)
-
VIPowER
őstag
Igen már emléxem. Még a karimat +kp-t is felajánlottam akkor érte. Memóhűtésre meg nem feltétlen kell költeni. Ha van elfekvőben egy régi P2-es hűtőd(+4 csipesz) akkor darabold fel,és pakold rá. Amúgy meg ha alapórajelen rossz a kari, akkor nem foglalkoznék vele a helyedben.
-
sirály12
őstag
Hát nem valami király ezeknek a kariknak a hűtése. De ha nem akarsz rá költeni, de le akarod tesztelni, akkor az a ventis dolog a megoldás. Egy venti a kari mellé és teszt. Nekem is így megy.
A karik hűtéséről annyit, hogy az enyémben is most halt meg nem is oan régen a venti. De úgy, hogy teljesen megálllt.
Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik
- Trollok komolyan
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest