- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Motorola G86 - majdnem Edge
Aktív témák
-
divot
veterán
Fú de kezdek telelenni ezzel a történettel. Persze én voltam a hülye, ha ma reggel nem igazítom meg a hűtést, akkor azzal a boldog tudatta várhattam volna a pénteket, hogy a kártya szar. :(
Mert az az igazság: meg tudnám szokni, hogy az audigy nem akad össze a forceware driverekkel. -
divot
veterán
A folyamat márpedig olyan, mint ha a gpu-val kezdődne: tehát elkezd pöttyözni, aztán jön szép sorban a többi rémség. És tűzforró a kártya hátlapja, mint ha nem is érne hozzá a hűtő rendesen a videoprocihoz. :F
Csak azért erőlködöm itt továbbra is, hogy hát ha valaki már látott hasonló jelenséget a saját hülye hűtésének (pontosabban annak hiánya :D) okán, és megoldotta egy sima hűtőcserével.
[Szerkesztve] -
divot
veterán
Nem húztam a kártyát, mert alapórajelen elkezdett vacakolni.
A négyzetrács tényleg olyan, mint ha a pip hibázna, a nyúlványok viszont egyértelműen ramproblémák. Ezért gondoltam a túlmelegedésre, hiszen ma reggel például minden rendesen működött, miután megigazítottam a hűtésnek csúfolt gyári vackot.
Aktív témák
Hirdetés
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest