Aktív témák
-
Janesz
őstag
a kártya ic7-ben 367/350-ig stabil!!!
ebben sajnos még alapórajelen is bevillannak háromszögek meg szaggat a játék...
de most pl:elindult a gép és rózyaszín kb 2 ujjnyi vastag rózsaszín csíkos lett a kép ha újraindítottam akkor meg teljesen sakktáblakockás lett a kép....
kártya kivesz visszarak és jó lett... -
Gorneck
legenda
Meddig stabil a kártya?!
-
Janesz
őstag
na jóéjszakát mindenkinek...holnap remélem megoldást kapok a gondomra....
-
Janesz
őstag
Contact: No7-1, Chung Shin Rd., Tu Cheng, Taipei Hsien, Taiwan
Tel:+886-2-2268-9998
először megpróbálom telcsin :)
aztán marad a személyes tali :)
azért kíváncsi lennék mennyi idő alatt érnek oda bicóval.. -
Janesz
őstag
ja főleg ha nem baszakodna a net...mindenhol azt írja ki hogy az ön kapcsolata 387kbps vagy 412kbps viszont a letöltés 6-7k között megy csak...ha kiszámoljuk,hogy a sima angol driver 27mb az international meg 30,5 akkor elgondolkodom kell -e a magyar nyelv..:)
semmi esélyem most letölteni az előbb már megpróbáltam 25 perc után valamiért megszakadt -
Janesz
őstag
ne már...:) télleg?
ha azzal fog telni és nem megy utána sem akkor beíro a chaintech.com.tw-t kiírok egy címet felpattanok valamire és rájukgyújtom az üzemet!! :)
mért nem lehet 1x szerencsém..böcsületes módon megfizetek vmit hazajövök és működjön már mert valakit kettéhúgyozok azonnyomban mint a hóembert!! -
Janesz
őstag
kipróbálok mindent....
de van egy kis szösszenet amit elfelejtettem említeni.....
tegnap amikor beraktam a lapot rádugtam mindent és bekapcsoltam elindult és láss csodát felállt a win és nem telepítettem újra csak feltettem az nvidia drivert meg újra a videokártya drivert...ez lehet gáz?? -
Janesz
őstag
-
Janesz
őstag
hát igen de remélem nem az agp sebességgel lesz a gond!!úgytudom alvinnak is az volt a gáz ezzel a lappal....mindjárt kipróbálom....
-
bobsurf
őstag
Értem már a p4 eladását:)
És van egy jó 9800pro-m is, ha a 9700 nem menne:)) :DD -
Janesz
őstag
gondolod ez lenne a gond??
most nézem majd meg,hogy alapórajelen is csinálja-e!!
nvidia drivernek lehet köze hozzá??mert nekem még vmi őskövület van 3.03 oszt most látom már 5.10 is létezik.. -
Janesz
őstag
a konfigom chaintech VNF3-250 alaplap a64 3000+ 2500mhz-en és egy 9700pro valaki segítsen már....
a gond a következő:adott ugye a vnf3-250-es lap amivel semmi gondom sincs eddig csak az a gáz,hogyha elkezdem húzni a videókártyát akkor kifagy a gép de úgy,hogy a 3d-s alkalmazások továbbra is futnak csak nemtudok semmit sem csinálni pl:colin4 közben kiléoek win-be felrántom a vidkártya gpu-ját 360mhz-re visszalépek a játékba auto megy tovább és semmit sem tudok irányítani a numlock meg egyfolytában világít tehát fagyás!!
a másik ahol észtevettem atitool nevezetű program állítom a gpu-t 360-fölé rá ok-zo és a kis szöszös koöcka forog tovább de nem tudok semmit sem csinálni...
én úgy vettem észre,hogy csak akkor fagy meg ha 360mhz fölé próbálom tenni pedig eddig az ic7-ben 367-nél volt a vége...egyet csippan a gép és utána fagyi...
nos ez lenne a gond!!
tuti nem a procituning miatt csinálja mert a prime meg az összes többi szar lefut hiba nélkül....ja és 4.8-as catalistem van és az összes órajelállító progival ezt csinálja(redlinker,atitool,powerstrip)ja és azt elfelejtettem mondani,hogy nem azonnal fagy meg csak akkor ha 3d-s alkalmazásra kerül a sor (tehát ha kilépek a colin-ból megállítom és visszalépek amíg áll a kép addig nincs gáz tudok válogatni az opciók közül csak ha elindítom újra máris csippan a gép és megfagy!!)az atitoolnál egyből megfagy mert ugye ott mindig forog az a szar...
mi lehet a gond??
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gainward RTX 2080 Phantom GS 8GB
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- MSI RTX 2080 Ventus 8GB OC
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest