Aktív témák
-
Magic
tag
Új vidókari a megoldás! Esetleg a nagykalapács :DDD
-
-
Magic
tag
Ok! Ez mind érthető. Ez lehet e oka, hogy hibázik ha feljebb húzom a memó frekit? 3DMark2k3-ban a 2. tesztnél fekete pöttyök jelennek meg csoportosan. Pedig nem meleg a memó, mert van rajta hűtő, meg venti is hűti. Ha bios hackel feljebb toltam a frekit és úgy nem műxik akkor már nincs remény? Vagy azt okozhatta a driver is, mert 312 már szemetel a 4ns-os memó!? Hú de zagyva szöveg :)
-
uzsz
senior tag
válasz
burgatshow #35 üzenetére
Csak akkor kell ha XP alatt használjuk, vagy az adott drivernek alapból az XP+svpack1 az optimális környezet?
-
uzsz
senior tag
-
Magic
tag
Nekem van a memón hűtő, a gpu-n az eredeti + 8cm venti. Nem forró, de akkor is hibázik 3DMarkban.
Win ME van fenn + Omega 3.10. Próbáltam Power Strip-et, Riva Tuner-t és a Rage3D-t is. Riva Tuner Anti Protection Script-jével unlockoltam a kártyát, de akkor is hibázik. Bios-ba is belehúztam, de így se nincs pozitív eredmény (hibázik így is). Valszeg ez a kari nem valo OC-ra! :O -
uzsz
senior tag
Ha forró a gpu és v a memo, akkor nagyobb/jobb hűtés kell rá v vissza kell venni a frekiből. Az enyém lényegesebb melegedés nélkül eléri a határait. A komám c3d 9600-a viszont melegedett mint a disznó, nem is tudta emiatt húzni, pedig tett rá aktyv hűtést is. (most meg lesarkazta Egy Zalmann hűtéssel:))
-
uzsz
senior tag
-
uzsz
senior tag
Én alapból egy olyan drivert raktam fel ami feloldja és bele van integrálra a rage3d tweeker(:)). Ez a legjobb owerlock.oló progi amit eddig láttam. Külön paramétereket állíthatsz be desktop-ra és alkalmazások alá. Keress rá a googelen az ati unlock, v ati lock ra, v valami ilyesmire kerestem én is. Így nagyon zséér. Nekem rivatuner nem unlock-olta a kareszt.
-
kowinner
csendes tag
Vettem én is egy C3D 9600 kareszt.Egyenlőre teccik a cucc ( 7500-öt upgradeltem).Alapbol 325/400 -on megy, de szeretném tuningolni.Olvasom itt hogy alákell tenni egy 8 cm ventit ami tökéletesen müxik mint hűtés.Jó-jó de hova ill. hogy fogatod oda??Ha a rajta levő passzív hűtést szeretném lecserélni valami aktívra akkor milyet (ócsóér)?Egyépként így is csinál 3dMark2001se- ben 8600 pontot(Cat.3.10, IS7, 2.8c, 2x256/400 dual).
-
VargaI
senior tag
Hi nekem van egy 5ns samsung RAM-okkal szerelt connenct3d 9600-am Rage Tweak 3d-vel stabilan megy 260-on a RAM, de a GPU így már csak 405-ön megy, melyik a jobb szerintetek 400/260 vagy 420/250, a vga-t alulról hűtöm egy 12 V-os ventivel, így a RAM-ok max 40-50 fokosak, 1024x768 3dmark2k1 default beállítás 7500(alap)-->8500(húzva) pont, a konfigom 256 sdram AthlonXp 2000+
ti mennyi ponot kaptok 3dmark2k1-ben és 3dmark2k3-ban? -
uzsz
senior tag
Nem igazán értek hozzá, de nem lehet valami összefüggésben a dolog azzal, hogy esetleg lovk-olva van a kártyád? Amíg nem oldottam a lock-ot semmit nem tudtam húzni rajta, azóta: 325/205-ről 410/550 stabil. Abiossal szenvedni necces, én nem is csináltam.
-
-
burgatshow
veterán
-
aer
tag
Nem buzerálásként, de először is. Mit szerettél volna? A connect3d 9600 np kártyádat tuningolni. Ha beírtad volna a keresőbe, hogy ''connect'' meg azt hogy ''9600'', meg talán még az is, hogy ''tuning'', akkor meglepő módon kidobta volna ez a témát:
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=34549&arc=f[/L]
Ezt nagyon nehéz lett volna megtenni? :F :( :(( :(((
Najó, nem kötekedek. Csak azért húztam föl magam, mert engem is érdekelne a téma, és *** jó, hogy x helyen van.
Hozzá is szólok.
Hol vetted a kártyát?
Mennyiért?
[Szerkesztve] -
-
mzprox
aktív tag
Nálam volt egy 9200-es 4ns ramokkal mégse mentek 210!mhz fölé :( Másnál a gf4-en lévő 4ns ramokat 300mhz felé lehetett húzni. Tehát ez az ns érték szerintem nem minden...
-
Magic
tag
Senki? :(
-
Magic
tag
Hi! Van egy Connect3D 9600 non prom. 128MB, 128bites, 4ns-os ramokkal. Eredetileg 325/202-őn megy és szeretném a memóriát legalább 250-re felhúzni. Az Antiprotection Script-et már felraktam és Omega driver is fenn van. A GPU hűtőjét lecseréltem egy P2-es hűtőre, a memúriákon pedig CRC-U01-es rézhűtő van. A memó hűtők így alapon melegek.
Amikor felhúzom 240-re a memúriát 3DMark03-ban a 2. tesztben kis fekete pöttyök jelennek meg. Ez tudom, hogy a memó melegedés miatt van, de hogy a fenében nem megy 250-ig, amikor az a Samsung szerinti határ. A memók jelzése: K4D261638E-TC40. Mi a probléma?
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest